Odběr mého ventilátoru je za provozu 11,3ANulašestka píše:A celkem saješ baterku...

Moderátor: Moderátoři
jo takto bude tak na 99,9% čidlo...mimo jiné mě se ta sahara spíná jen opravdu v extrémním zatížení...a ručička leze tak 3-4mm za 90..a to se stává jen velmi zřídka....naposled když sem jel svižně po dálnici a vlítl do zácpy....chvíli nic a pak to seplo...je to slyšet...valila tak 1min apak vypla a bylo hotovo..ručka se usadila na 90C....myslím,že pokud je v chladící soustavě vše o.k...a hlavně nechybí voda..nelze asi žigula uvařit..Pool píše:Je to všechno o.k. Když spojím kontakty na čidle sahara se normálně točí... a je to všechno nově pečlivě nainstalovaný, žádnej špatnej kontakt nebo koroze, nebo tak něco. Tak to asi fakt bude čidlo. To abych zase kvůli němu vylejval chladič, ach jooo
JJ, doma jsem to pak rozebral a vycistil. Rotor drhnul o ty plisky, co drzi magnety statoru. Sroubovakem jsem je trochu upravil, aby to nedrhlo. Mam ale pocit, ze kdyz jsem kladivem zalisovaval zpatky to vicko, zase se to hnulo a zacalo to znova trochu drhnout. No uvidime. Kvuli skole ted nemam na auto vubec cas, takze jsem to jeste nevyzkouselNulašestka píše:tenhle problém měl tuším Brandy teď v Bechyni
čidlo stojí asi 120kč,ja bych to teda nespinal natvrdo jak to ma lada,ale když se tam připojí ešte relatko,tak je to čidlo nesmrtelný.teda skoro. no a funkci čidla poznas když si nato připojíš žarovku,a poředne to auto ohřeješ,tak se ti rozsvítí přece ne?Little Red Riding Hood píše:nevíte co stojej tet ty čidla??... a jaká je kvalita dnešních čidel??... (mam pocit že sem se na to už ptal) jak ověřit starý jestli funguje??.. myslím že mi bylo zodpovězeno nalít horkou vodu.. jinak to asi nejde co??.