Dají se koupit kryty kolDusan píše:Sw croos bude vyzerat strasne blbo na 185/65 R15 plechacoch?
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderátor: Moderátoři
Dají se koupit kryty kolDusan píše:Sw croos bude vyzerat strasne blbo na 185/65 R15 plechacoch?
A v lete na tých 17-kach fajnú dieru trafiť nemôžeš? Alebo si si rovno nové auto prezul na plecháče a elektróny si si dal do spálne pod posteľ,aby sa im chúďatkám nič nestalo? Nechápem tieto argumenty...Dusan píše:Az trafis 17 fajnu dieru vyhodu plechadza ubidis hned, hlavne cena elektronov bude asi ina ako plechiveho disku.
Nie som si istý, či 15' je povolený rozmer na crossku. 16 sa dajú na bazoši v pohode kúpiť do 100€Dusan píše:Cena rozhoduje tak ze asi 185/65 r15, disky ala renault res dacia, co som nasiel summa cca 354E plus snimace grrrrr
No trochu by som ti oponoval. Diery sa objavia keď tak po zime,bohužiaľgrafi2 píše:Huby rastú v lete, diery v zime![]()
Duško že je jazda na väčších balónoch komfortnejšia,tak to ti verím. Ostatné je somarina. Skôr to závisí od kvality pneumatiky. Skôr ti môžu väčšie balóny narobiť problémy pri normálnej ceste,pretože si zvyknutý na menší profil,ktorý je pri rýchlejšom prejazde zákrut stabilnejší. A na 17-môžeš tak isto dať väčší profil.Duko píše:Stano112: na zimu obuvam 16 plechy kvôli vyššiemu profilu. Už ma to na pár jamach zachránilo a na zladovatelych cestách je jazda omnoho komfortnejšia.
O tom niet pochýbCory píše:Mozes mat pneumatiku kvalitnu ako chces, nizsi profil je nachylnejsi na seknutie.
Jediná výhoda plecháčou je, že sa zimný posyp so snehovou prečkou nedostáva toľko na brzdový systém.jozfab píše:Par dni spatne v relacii Pozor zakruta na SRo boli preberane vyhody plechacov na zimu. Nenasli ziadne.