Ahojte, viem že tu nie som moc aktívny ale potrebujem pomoc. Mám SAMARKU ktorú som zdedil po starom ocovi, napriek pokročilej hrdze a viacnásobnej snahe ju odstraniť ju ešte vždy dokážem na 2 roky spojazdniť a využívať tak tento super stroj. Som s ním velmi spokojný nemá to klímu ani posilovač riadenia ani elektrické okná a z výfuku je cítiť benzín no mám ho rád a mám k nemu citový vzťah, viažu sa mi s ním spomienky na starého otca. Ale to je jedno teraz. Mám nasledovný problém a napriek tomu že som už opravil kade čo tak na toto neviem prísť. Prosím pomôžte.
Porucha sa prejavuje v teplom letnom období no už aj teraz z jari. Akonáhle autíčko zohriate na 90 stupňov odstavím na dlhšiu dobu napr 15-20min a potom naštartujem povrčí prejdem par metrov a zadusí sa, naštartujem znovu chytí ale znovu sa zadusí ako keby nedochádzal benzín alebo niečo podobné. Skúšal som naťahať benzín aj ručne a nikdy to nepomohlo dokonca za stáleho štartovania sme skušali ťahať pumpu a nič. Keď auto postojí dlhšiu dobu vychladne a následne naštartuje a ide ako keby sa nič nestalo

Vymenil som palivový filter, karburátor pri zatiahnutí plynu benzín strieka do komory, zhodil som filter a pozeral do karburatora z hora ale nevidel som nič len som počul ako čvŕka pri zatiahnutí plynu.
Prosím ak viete čo to môže byť poraďte a pomôže mi udržať toto skvostné autičko ešte dáku dobu na ceste.
Pridal som aj fotku aby ste verili že sa naozaj snažím ju držať v peknom stave.