Nebudu to přehánět, nosníky nejsou v plný formě, občasné využití když zrovna nebudou nazutý BF... I když šnorchl je na cestě
![:mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Moderátor: Moderátoři
Zaujíma ma tá vzduchová uzávierka, chceš ju dať aj do predu? Môžeš dať odkaz na ňu, prosím?zdd píše:Uzávěrky. Osobně jsem samobloky zavrhl, protože na silnici při cestovních rychlostech to je utrpení a ušetřených 10 tisíc za to nestojí. Podle mého posledního průzkumu, jako nejlepší 100% vzduchové uzávěrky dopředu i dozadu mi po všech diskuzích a zkušenostech lidí, kteří to již delší dobu provozují, vychází pítěrský. Už jsem se pro ně rozhodl a hned jak to půjde, tak je koupím (za 28 tisíc komplet včetně difu mi přijdou cenově OK a náhradní díly na ně jsou). Navíc mají 4 satelity, takže odolnost je také dobrá. Mechanicky ovládané nemají smysl, protože lanko zatuhává a jsou s tím problémy. Elektrice nevěřím vůbec, nikdo, koho znám to nepoužívá a ani to nezkoušel, protože proč, když je vzduch.
Jen to chce používat opatrně, protože jinak to trhá poloosy dify a vůbec. A s velkými koly je to předem rychlá a jistá smrt. A nevyřeší to ani pevnostní a odlehčené poloosy.