Po kratším, týdenním oddychu přidám pár slov i já.
Sraz byl velmi příjemný

.
V zájmu toho, abych se prvně v životě pokusil dojet do Jedovnice za světla jsem nechal Marťase na pospas jeho pracovním povinnostem a vyrazil o několik hodin dříve než on z Prahy. Mytí auta na chatě u Sázavy a nutné café-pauzy však způsobili to, že jsem se ním potkal v Olšovci na bráně a ano, za tmy

.
Myslím, že počasí nám vyšlo přímo luxusně. Opět jsem pokecal a potřásl si rukou s mnoha fajn lidmi, přiložil jsem ruku k dílu při cestování časem, při spanilce ač sedíc za volantem jsem chvilkami neřídil a prvně v životě jsem zažil drive-in v kempu pro rum

(fára byl střízlivý

).
Krokodýlovi asi na další srazy zakážu jezdit Buchankou, neb jsem po ní celou dobu pokukoval

. Tak jako někdo vyslyší volání přírody/divočiny, tak mě potěšilo Radkovo vyslyšení volání Ladaklubu

.
Dozvuk srazu jsem měl včera, kdy jsem v Hostivicích (okr. Praha-západ) vyblikal 01 rz. BVB, naloženou a mířící někam z Prahy, kterou jsem na srazu zahlédl.
Závěrem bych chtěl poděkovat všem kteří se zasloužili o organizaci tohoto srazu a i ostatním, kteří se zasloužili o skvělou, kamarádskou atmosféru

.
Edit: Málem bych zapomněl na zpestření odjezdu, kdy jsem naložil Marťasovu převodovku a pytel ramen s tím, že na tom večer seděl a že si toto v kempu zapomněl. Naštěstí jen v Blansku mi telefonát od Vaška objasnil to, že to tam nechal záměrně aby si to Vašek naložil, jen já jsem se cpal do něčeho, do čeho mi nic není...jak je to pořekadlo s aktivním blbcem a třídním nepřítelem?