V kazdom pripade sa vobec nestazujem

Moderátor: Moderátoři
Tak nečekej a vyměň si ji jen tak, cvičnětadejasko píše:LEDky mi vobec nechybaju.
Na Veste je uzastny ten pristup ku vsetkym ziarovkam - dokonca ja k hmlovkam. A normalne sa tesim, kedy mi odide ziarovka aby som ju mohol vymenit
To je trochu přitažené za vlasy. Tak tomu není. Jde o to, že Makar sem začal tahat hospodské kecy a výkřiky, které tu nemají co dělat. Nedostal BAN jen proto, že kolega JmJ dal omylem BAN někomu jinému. Jinak ho samozřejmě měl. A pokud mistr Makar takto reagoval na moje upozornění, že by mohl BAN dostat a to ho ještě rozčílilo, tak na to mohu říci jen to, že zřejmě nezvládá své emoce držet na uzdě.Georgius píše:Jéžiši, další OT - tohle patří do poklábosíme nebo do připomínek moderátorů, chlape !!!
Ad politika - předpokládám, že modi jsou na to citliví hlavně proto, že nějaká chytrá hlava z Vnitra (zdravím soudruhy příslušníky !) si to tady přečte a prohlásí fórum za hlásnou troubu kremlu, "dezinformační web" a zařadí Ladaklub mezi extrémistické organizace ...
)
Ako môžu Ledky odpáliť RJ? Však "žerú" vždy menej(nebavím sa o najlacnejších čínskych šmejdoch..., tie majú spotrebu "od oka") ako tie pôvodné žiarovky, Rj musí mať dosť silný výstup na tie pôvodné žiarovky, resp. výstup by mal ísť cez relé,... takže ledky by to malo zvládnuť bez problémov. Však všetky ledky mávajú spotrebu max. 1/2 z výkonu originálnej žiarovky. Takže čo vlastne na tých ledkách odpaľuje RJ? Samotný prúd to určite nebude, a čo ja viem, tak ledky by nemali mať ani nijak extrémny štartovací prúd... Ja mám opačný extrém na Octavii 1. Čiže ja mám napojené na výstup z vypínača svetiel(ktorý je určený na denné svetlá-čo by malo byť dimenzované podľa mňa na max. 2*21W, mimochodom neviem na čo tam dali ten výstup, keď Octavia 1 nikdy nemontovala sériovo denné svietenie) napojené hmlovky - čiže 2*55W, a zatiaľ to funguje bezproblémovo. A čo sa týka tejto témy o full Ledkových svetlometoch, Tak to video o nich som videl a tiež by sa mi páčili na mojej Veste. Vyzerajú lepšie, tak "moderne" a určite aj lepšie svietia ako tie pôvodné žiarovkové. Len je tam veľa otázok. Napr. homologizácia, cena na Slovensku, jednoduchosť montáže(či sa vyberie staré, namontuje nové a je to, alebo treba aj zásah do elektroinštalácie), životnosť jednotlivých komponentov, či sa dá meniť len jednotlivé súčasti, ktoré "odídu", a potom cena týchto ND... Takže, ak sa poriešia tieto veci, tak si ich určite kúpim.Cory píše:Bacha na odpalenie RJ elektropaketu.
https://www.drive2.ru/l/8599597/Jajo píše:Ako môžu Ledky odpáliť RJ?Cory píše:Bacha na odpalenie RJ elektropaketu.