KRAES píše:"stano112" - Parádny „krátky“ výjazd len 30km do Nitry s koncom v Revúcej, škoda že si nezavolal a tých 40km do Rožňavy už zas tak ďaleko by nebolo staviť sa na dobrú tureckú kávu a trochu pokecať o nových skúsenostiach. Hold, jazda v KALINE CROSS je ako ukľudňujúca droga a relax.
KRAES-aj som na teba intenzívne myslel,ale do Revúcej som sa dostal až za tmy a odchádzal som v neskorých večerných hodinách
.No a ak by som ti v nedeľu o desiatej večer zazvonil pri bráne,tak by si ma vyhodil aj s turkom
.
No a že je jazda s crosskou ukľudňujúca droga a relax...plne s tebou súhlasím
.Keď som pred polnocou vtedy dorazil domov,tak si hovorím sakra,už som doma...normálne som mal nutkanie ešte niekde vyraziť
.Človek by čakal,že po celom dni a po tých kilometroch budem na "šrot",ale nič...to auto má skutočne veľmy dobré jazdné vlastnosti,neotravuje hlukom ani nedostatkom výkonu.Mám tam po včerajšku najazdených 47300km,ale mňa to proste stále baví
.Vždy si rád sadnem za volant toho auta a vyrazím za povinnosťami alebo len tak
.
Zrovna včera po ceste domov z Bratislavy sa vonku začali všetci "čerti ženiť".Fujavica poriadna,teplota okolo nuly a s tým autom bola radosť ísť.Vyhrievanie skiel,zrkadiel,dažďový senzor,výkonnosť osvetlenia,aut.klíma,elektronické systémy a neposlednom rade aj MMC prispelo k tomu,že som si pri jazde v takomto počasí a zlých cestách pospevoval s úsmevom na tvári
.Proste žiadny stres,len radosť a relax
.A keď som prišiel domov,tak pred domom stačilo do toho plastového obloženia karosérie jemne kopnúť a všetok ten sajrajt z cesty opadal dolu-ďalšia výhoda crossky
.
A že nových lád pribúda,je zrejmé aj s ďalšej fotky
.KRAES máme ďalšieho kamoša s bielou crosskou luxe
.Stretol som ho v piatok pred tescom v NZ.Veľmy príjemný manželský pár.Len škoda že som ich stretol v nepravý čas.Išli akurát s prvej servisnej(147€!!!
) a skončily ešte aj s "rozhasenou" geometriou
.Komentovať to nebudem,to sa ani nedá...
.
Ale poďme k príjemnejším veciam
Podebatovali sme ale zo tri hodinky,poukazoval som pánovi určité veci o ktorých ani netušil,že ich má,aby mohol auto využívať k plnej spokojnosti
.Pre tým nikdy nevlastnil auto značky Lada,vozil sa doteraz na škodovkách.Po odjazdení prvých 2800 km je zatiaľ spokojný.Zavítal aj na naše fórum,niečo si prečítal,ale zatiaľ nenabral odvahu na registráciu
.
Lada 2101 r.v.1980 (1998-2007)/Lada Samara r.v.1990 (2007-)/Lada 2112 r.v.2002 (2010-2020)/Lada Kalina Cross r.v.2016 (2016-)/Lada Vesta SW Cross r.v.2019 (2020-)