Toto si sa rozhodol veľmy správne...Makar píše: Tak ani ja nebudem šetriť na vlastnom bezpečí...
...len neviem prečo my majú pekné origo elektróny zaháľať polovicu času z roka v garáži...
Moderátor: Moderátoři
Toto si sa rozhodol veľmy správne...Makar píše: Tak ani ja nebudem šetriť na vlastnom bezpečí...
Já měl naštěstí možnost si nechat elektrony z předchozí 112, jsou jiné, než priorácké, ale sluší ji v zimě také Takže jen přehazuji svépomocí kola a samozřejmě nějaké senzory tlaku řešit také nemusímCory píše:Mne pride strašne neprakticke furt davat prezuvat pneumatiky. A ked ide o estetiku, tak ked na tom zalezi, tak si kupim sadu rovnakych elektronov a je to vyriesenie, nie?
Nepraktické možno áno,ale u mňa je to hlavne z ekonomických dóvodov...ďalšie elektróny,snímače,načítavanie do diagnostiky...a zase prehadzovať kolesá doma na dvore bez vyváženia...ja mám to šťastie,že mám pneuservis 100m cez ulicu,zoberem fľašu domácej a chalan my to prehodí trebárs aj v nedeľu bez objednávania sa a čakania .Cory píše:Mne pride strašne neprakticke furt davat prezuvat pneumatiky. A ked ide o estetiku, tak ked na tom zalezi, tak si kupim sadu rovnakych elektronov a je to vyriesenie, nie?