Takže po úprave fotiek a malej príprave to nájdete ešte dnes do polnoci na: viewtopic.php?f=21&t=23316
Moderátor: Moderátoři
Musel si trocha zväčšiť stredové otvory,že?KRAES píše:Príprava na zimu sa začala, plecháče 15“ z Fiatu po maličkej úprave padnú ako originál ešte pneu a môže zima začať s celou parádou.
Dúfam,že sa dožijem dosť vysokého veku,aby som si mohol potom z nostalgie prehliadnúť prvú crossku,zakonzervovanú na 30 rokovKRAES píše:Jeden predný blatník je hotový a zároveň doplnený o osvedčenú „zásterku“ ktorá dokonalé ochráni aj spodok podlahy pred zimným posypom. Trošku sa mi to natiahlo časovo, už je chladnejšie a ako si sa DINITROLU nechcelo schnúť, tak som si v garáži musel aj pomôcť teplovzdušným ventilátorom. Teraz to už môže korodovať len a len z dôvodu nekvalitného plechu, ktorý dúfam pri výrobe nebol použitý. A po víkende sa bude robiť už len na druhá strana, zadok a podlahu nechám na leto, schne to opravdu ťažko.
Veď preto je to crosska a preto sú tam tie plasty,aby to chránilo a plast nehnijeGeorgius píše: Takže jestli Kroska nebývá zahnojená/zasolená tak to je bezva ...
Tak s ohledem na zkušenosti řady lidí na tomto fóru bych si to tak rezolutně tvrdit netroufnulstano112 píše:plast nehnije.
Áno,ale tu tie plasty sú na prvotné zachytenie nečistôt(blato,kašovitý sneh,kamienky a pod.).Že sa niečo nepatrne dostane aj za to a môže to tam postupom času narobiť galibu,je druhá vec.Ako sa hovorí,čo oko nevidí,to srdce nebolíGeorgius píše:Tak s ohledem na zkušenosti řady lidí na tomto fóru bych si to tak rezolutně tvrdit netroufnulstano112 píše:plast nehnije.
Sám víš, jak to často bývá pod plasty na desítkách ...
Presne tak, brusný kotúč 55mm to zvládol, ale musel som si dávať pozor, aby to bolo presne do kruhu, aby to nehádzalo.stano112 píše:Musel si trocha zväčšiť stredové otvory,že?KRAES píše:Príprava na zimu sa začala, plecháče 15“ z Fiatu po maličkej úprave padnú ako originál ešte pneu a môže zima začať s celou parádou.
Tak Rezistin ML do dutin je roky osvedčený, akurát na podvozok Dinitrol som si nechal poradiť v práve SlovLade pri našom stretku, a o DINITROLU 482 píšu aj na fóroch hlavne SUV-čkári samú chválu, tak uvidím.posim píše:Pekne. Tiež ma to čaká, len rozmýšľam, aký prípravok použiť. Na 1203-ku som vždy používal Resistin ML/Car. No teraz váham...
Inak vďaka za foto upevnenia plastového obloženia blatníka. Asi by to preventívne chcelo tie upevňovacie otvory tiež dobre ošetrit, aby sa to v nich nezačalo kaziť...