P.S.: wiki stránku jsem z minulého příspěvku rozepsal, ale přes klíčové slovo instruktážní video nemůžu najít. Nemůžeš ho tam (časem) připsat ? Nebo klidně sem, není problém to tam zkopírovat ...
Moderátor: Moderátoři
Ty na Veste už nebudeš musieť riešiť žiadnu prešivku v zmysle MMC2190,lebo Vesta má GPS,wifi aj cúvaciu kameru.Do Vesty by som len doinštaloval navigáciu ktorá vyhovuje tebe a aby mala češtinu-slovenčinu.Mapové pokrytie si tam tak isto doinštaluješ.Na internet Vesta myslím slot na SIM-ku nemá,ale nie som si istý.Malo by to byť len miestne wifi s vytvorením hotspot na telefóne,ako to idem riešiť ja na crosske.Moja prešivka už obsahuje aj internetové prehliadače.Ten internet je dobrý aj kvôli navigácii,lebo ťa upozorní na dopravné obmedzenia.Georgius píše:Tak já plánuju to řešit až mi konečně dovezou kombál, ale teď mne zaujala ta zmínka o wifi - odkud to bere internet ? MMC má nějaký slot na SIM kartu ? Nebo od prodejce ? Nebo je to jenom "místní" wifi na připojení do MMC ?
P.S.: wiki stránku jsem z minulého příspěvku rozepsal, ale přes klíčové slovo instruktážní video nemůžu najít. Nemůžeš ho tam (časem) připsat ? Nebo klidně sem, není problém to tam zkopírovat ...
Čo sa týka spotreby,tak to poviem takto.K dnešnému dňu mám najazdené 25 600km.Zo začiatku som sa aj snažil jazdiť na "spotrebu" lebo ma sral ten fakt,že to žerie viac ako 2112-ka.Potom som sa na to vykašľal a jazdím ľudovo povedané miestamy ako "prasa".Viem že riskujem,lebo kameramani sú všade,ale rýchlu jazdu si užívam v noci alebo na cestách ktoré poznám a viem kde zvyknú merať.To autíčko má velmi dobré dynamické vlastnosti,vyšší krúťák a iný stály prevod spravili svoje.V tom by som chcel inžinierom autovazu pogratulovaťKRAES píše:"stano112" - tak z môjho nedávneho merania spotreby a jazdných vlastností Cross-ky mi vychádzajú také isté skúsenosti, ale 150 ešte nebolo. Ja som sa rozhodol, že pre pohodovú jazdu na diaľnici bude stačiť tých 110-120km/h a dostatočná rezerva bude aj v zálohe. Na bežnej silnici je optimálnych 100km/h,ale kameramanov je čo si veľa, tak sa snežím držať tých 95km/h a v tom ma aj usmerňuje príjemný ženský ruský hlas oznamujúci prekročenie rýchlosti. Jediný „priamy“ úsek na Dobšinskom kopci kde náš staručký Renault 21TD dosiahol v tomto stúpaní maximálne 110km/h, Cross-ka dala na prdel Pežotíku TDI a to típek pri 120km/h vzdal ma dostať a čučel ako puk, čo za neznámu „beštiju“ mu ukázala chrbát. Snažil sa, ale nemal na to. V zákrutách tiež drží výborne, ale hranicu som sa neskúšal dosiahnuť, ani nebudem. Zatiaľ jednoznačná spokojnosť. Tento týždeň na predajni v Tornali, sme videli ďalšiu Ladu Cross v bielom bez značiek a pred týždňom pred Lídlom v RV Cross-ka v tmavo sivej metalíze na prevozných zn. ZM, tak nás pekne pribúda.
Tohle patří na wiki: http://forum.ladaklub.com/wiki/lada:sta ... :prodej_skzippo píše:Neviem presne, do ktoreho vlakna by sa hodila tato informacia
Dakujem za upozornenie a dobry tip. Nastavil som si zaroven aj zasielanie zmien wiki na email.
Nie som si 100% isty, ale je mozne, ze Kalina je v statistkach vedena pod Grantou.Gallič píše:podle mě se Kalina prodává nejvíc a tady chybí.............