Hradiště 2018 (18-20.5.)

Jarní sraz v Mnichově Hradišti 18. - 20. 5. 2018

Moderátor: Moderátoři

Re: Hradiště 2018

Příspěvekod Patrac » čtv kvě 25, 2017 10:55

Raduz píše:Taky pomůžu, od prázdnin už bude od školy klid, mám to z Brandýsa co by kamenem dohodil. Jinak jak jste zmiňovali ty Probošťský jezera tak tam se také dělají běžně srazy např amerik.

Super :D
Lada Niva M:1/8,5
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006
Uživatelský avatar
Patrac
 
Příspěvky: 3739
Registrován: stř srp 04, 2004 12:15
Bydliště: Brno - King field

Re: Hradiště 2018

Příspěvekod jacek » čtv kvě 25, 2017 15:29

radek mb píše:Jacek myslel Radka jao Pátrače, aspoň si to myslím. Omyl vytvořený shodou jmen.

Samozřejmě, vždyť jsem Tě pochválil a přál a přeji úspěch! To jen, abych vyvrátil případné pochyby. :) J.
Uživatelský avatar
jacek
 
Příspěvky: 798
Registrován: ned říj 03, 2010 13:21
Bydliště: Brno

Re: Hradiště 2018

Příspěvekod jacek » čtv kvě 25, 2017 16:22

Pátrač - V tématu Hodnocení srazu píšeš, že jsi byl na srazu jedním z organizátorů...a že se na nás za rok rád přijedeš podívat. Už jsem Ti to napsal tam, ale dám to i sem, protože to považuji za důležité.
Ty jsi na srazu nebyl jedním z organizátorů, Ty jsi přeci předseda našeho klubu - a to je kruci pořádný rozdíl! Proto bych očekával, že budeš mít sepsané všechno, co se letos tak úplně nepodařilo nebo zapomnělo, a oficiálně to ze svého postu zhodnotíš, chyby zkritizuješ a navrhneš nápravu! A Ty místo toho, abys napsal - lidičky, nebylo to ono, vyvolám diskuzi na to téma a postarám se, aby příští sraz byl zase tip-top, tak napíšeš, že se na nás rád přijedeš podívat. To jako patříš do nějakého jiného klubu a přifrčíš si jen tak na návštěvu Ladasrazu? Nezlob se, ale tohle není fér, házet všechnu zodpovědnost na nějaké dobrovolníky. Ti to sice většinou z většího či menšího nadšení zase nějak udělají, ale organizačně řídit to musíš Ty a vedení=s místopředsedy. Od toho tam jste. Jestli to z jakéhokoliv důvodu (sám jsi veřejně řekl, že Tě to už nebaví) dělat nechceš, tak to řekni rovnou a nekličkuj okolo.

Radku, myslím, že je potřeba řešit věci trochu s odstupem. Už jsem Ti někde psal, abys nereagoval podle prvních pocitů, nebývá to nejšťastnější. Nechej tomu pár dní, všichni potřebujeme nějaký čas k utřídění myšlenek. Připadá mi, že tady poslední dobou šíříš hrozně negativní pocity, možná nějaké to vyhoření, jak píšeš. A lidi to buď demoralizuje, nebo nasí.á. Podívej - netvrď pořád, že nikdo nic nechce dělat: Jen když si přečteš tohle jedno téma, je nás tu během 4 dní připravených k pomoci docela dost. A další se jistě ještě přidají - vždyť máme teprve týden po srazu! Ale budou potřebovat pozitivní motivaci a kousek i nějakého Tvého nadšení a organizační činnosti jako vzor. Tak se prosím přestaň pořád distancovat od odpovědnosti za organizaci a přehazovat to jen na dobrovolníky. My jsme tady!!! J.
Uživatelský avatar
jacek
 
Příspěvky: 798
Registrován: ned říj 03, 2010 13:21
Bydliště: Brno

Re: Hradiště 2018

Příspěvekod Vašátor » čtv kvě 25, 2017 18:53

Radku (Pátrači), už jsem se z toho vyspal. Já pozdě večer na podobné debaty nemohu odpovídat. Jsem unaven a vše si beru více osobně, než je ve skutečnosti myšleno.

Ivane (Jacku), není to tak dlouho, co tu podobná debata probíhala. Radek (Pátrač) dal tehdá svoji funkci k dispozici, ovšem nenašel se nikdo, kdo by ji po něm převzal. Co si budeme namlouvat, funkce je to nevděčná a proto se ani nedivím, že se do ní nikdo nehrne. Jak to tady tak čtu, tak mi přijde, že je spíš problém v komunikaci. Na jednu stranu údajně nejsou dobrovolníci, na stranu druhou nikdo nikoho nezaúkoloval. A ti co zaúkolovaní byli, svoje úkoly zdaleka nesplnili na 100%. Neházejme vinu pouze na vedení klubu, i když sám bych od vedení klubu očekával mnohem více. Myslím tím celého vedení! A to není jen Pátrač, Luděk, Marcel. Co takhle třeba Majo, či Salwador? Na foru neaktivní, zda-li se srarají i o klub nemohu soudit. Pokud to z celkového počtu vedení klubu 5ti lidí táhnou lidé dva a půl (Marceli prosím neuraž se, vím že toho děláš hodně), proč všechno házet jen na Pátrače?
Vašátor / TŘI SESTRY <III> LADA GANG / osa Brno - Plzeň / cituji "ladaklub je jen náhodně zformovaná banda hovad"
http://www.classic-oldtimer.cz _______ http://ladaauto.wz.cz _______ http://tatry.kvalitne.cz/
Uživatelský avatar
Vašátor
 
Příspěvky: 9296
Registrován: pon lis 01, 2004 13:56
Bydliště: Brno

Re: Hradiště 2018

Příspěvekod jacek » pát kvě 26, 2017 00:49

Vašku, já to vím. Tady nejsme ve při, v zásadě s Tebou souhlasím - tak tedy ty nedostatky včetně toho, co nefunguje (SalWador atd.) řešme adresně, a kdo co neudělal nebo udělal špatně. Je dobré to vědět. To není o vyrypování a kritice těch, kdo ochotně něco dělají, ale kvůli tomu, aby to příště bylo lepší. Lepší pro nás všechny. A nikdo, dokonce ani já :o , tady netvrdí, že za všechno nepovedené může jen Radek (tedy Pátrač). Někde na začátku tématu Hodnocení jsem nejen jeho za minulou práci ocenil, to si tu ale zjevně nikdo nepamatuje... Kritika se tu obecně špatně přijímá, ale jak potom chceš něco zlepšovat? No už jsem napsal o srazu své a dál už budu výhradně pozitivní. Mě se opravdu dotklo to několikrát citované závěrečné veřejné prohlášení na srazu z úst předsedy, jinak s Radkem jako osobně nemám problém a doufám, že ani on se mnou. J.

A úplně nakonec ještě Radkovi (Pátrač)
Patrac píše:....Stejně tak jsem byl nasraný já když jsem vyvěsil tabulku s rozpisem co je potřeba udělat co je hotové a Jacek mi tam k tomu připsal že je sice pěkné že to tam je ale že v loni touto dobou na fóru už byly vícejazyčné pozvánky a co je potřeba zajistit (kužely značky).. Když ti to tak Jacku vadilo proč si tam místo té poznámky raději nenapsal udělám vícejazyčné informace a doplním je tam (dobrovolně)? V tu chvíli jsem měl chuť se na celý sraz organizaci vykašlat stejně tak jako tu psal Vašek...

No vidíš, Radku, já Ti psal, že tomu máš nechat pár dní a vydýchat to. Máš toho najednou moc naráz a zrovna teď uvidíš, že se někdy nasíráš úplně zbytečně - přečti si prosím, co jsem tam přesně psal (str.2)http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php?f=22&t=22862&start=15. Jen jsem Ti tehdy chtěl nabídnout k použití už jednou udělaný soupis. Jazykové mutace všech tisků, i v oficiálním tématu ke srazu dělám již několik let bez vyzvání a z vlastní iniciativy. V té době bylo už dávno hotovo, a ani o pozvánce jsem nic nepsal. Tak nevím, kde jsi na to přišel a proč mi tady zbytečně nasazuješ psí hlavu. Ale dobře, pokud to pomůže společné věci....známe to o tom dobrém skutku :| Končím. J.
Uživatelský avatar
jacek
 
Příspěvky: 798
Registrován: ned říj 03, 2010 13:21
Bydliště: Brno

Re: Hradiště 2018

Příspěvekod JmJ » pát kvě 26, 2017 08:20

Nechci rozpoutavat dalsi vasnive diskuse, jen bych prihodil svou trochu do mlyna.

Srazy by bylo mozne/vhodne nejak obmenit, nemusi to asi byt nic radikalniho, staci zamenit jednu disciplinu, nebo treba nejakou disciplinu vice protlacit :-). Chapu, ze to zni blbe, ale treba nejak lidi vice nahnat na jizdu zrucnosti, nebo na ten (mnou stale prosvihavany) orientak. Kdyz by treba orientak jelo vice posadek soucasne, muzou mit nejake nove zazitky ;-) Tohle ale berte hodne s nadhledem, nemam k tomu zadne dalsi napady (jak a co) a nemam ani sajn, jaka vlastne byla ucast.

Co se lidi pracujicich pro sraz tyka, tak to (pri trose generalizace) uz leta tahnou jedni a ti sami. Zakonite z toho musi byt na prasky. Kdyz, jak pravil Jaroslav Hasek, se "nadseni promeni v zivani", tak se toto zivani prenese z poradatelu i na ucasntiky. Kdysi, pred vic jak 10 lety, se poradani chytla urcita parta lidi a od te doby se jen malo zmenilo. Kdo s tim proste neprastil, ten nebyl nikym nahrazen. Nikdo nerekl, "hele Ludku, ty dycky tahas na sraz vsecny ty kramy, o nic se nestarej, dej mi seznam, ja to vsechno zaridim" ;-). Ruzni lide davno zadali o to, aby byli vystridani, ale snad v 90% se tak nestalo. At uz srazy, prukazky, web, odpovidani na klubovy email atd. Jistou nadeji byl treba Ger, ktery se jarni sraz myslim celkem staral posledni 3? roky, dokonce minuly rok zbuntoval i fajny malucky slovensky sraz. Ted se zamotal jak se zamotal a vsechno maji byvali organizatori zase zpatky na svych bedrech.

Vetsina z nas ma v zivote ruzna udobi. Vetsinou je udobi, kdy clovek ma cas si hrat a pak je treba udobi, kdy by chtel, ale casu uz neni. Ti, kteri nejsou uplne lini, tak se volny cas snazi vyplnit necim smysluplnym. Pred vic jak 10 lety malo kdo z ladystu mel rodinu, takze byl cas a byla chut. Ted se u spousty lidi situace zmenila jeden by cekal, ze lide, co 10 let neco delali a ted uz toho casu nemaji, to daji tem, kteri cas maji. Ti novi/mladi maji nove napady, ale soucasne muzou stavet na zabehnutych a proverenych vecech (kontakty, postupy atd.). Stejne prd. Sam za sebe uplne pochopim, ze s tim ted treba Patrac, King nebo Tajfun seknou a reknou, ze oni uz to delat nebudou. A bud se nekdo chyti, nebo ne a bude hotovo.

Trochu si asi rikate, co to jen Jean tady mele, kdyz sam se vykaslal i na dovoz blbych kuzelu :-). Kuzely sem vozil pomerne casto, snad temer vzdy min 5 let. Vozil jsem i dopravni znacky se stojany. Jenze ja jsem v patek po celym tydnu rad, ze sem rad a proste na prekladani kuzelu z auta do auta atd, nemam uz moc moral. Byli sme letos domluveni s Kingem, ze pokud kuzely nesezene jinak, tak je samozrejme dovezu (snad jsem to pochopil spravne). Nevim, kolik to Kingovi dalo praci je sehnat (pevne doufam, ze moc ne), ale proste dalo se to udelat i jinak. Ale kdybych se trochu nepostavil na zadni, tak bych to mel zas na hrbe. A letos mi to fakt uplne nepasovalo to resit. Do jednovnic to snad bude lepsi. Tak jako hodne jinych lidi, mam co delat, abych vyresil sve soukrome ukoly a ukoly pracovni a tak si ted nechci pridelavat praci.

Organizovat neco primo na plose pro me znamena, ze si odeberu dalsi cas, kdy muzu mluvit s lidmi, ktere vidim jednou, dvakrat za rok po dobu 5 - 8 hodin. Ano, muzu dojet uz do kempu atd, ale priznam se, ze srazem nechci zabit cely vikend (nedelni navrat) a ze nocovani v rusnem kempu se smrdicimi auty (misto svetru nebo rumu radsi spaleny benzin) me uplne netahne. Staci mi asocialni soused v panelaku (mimojine dalsi, vec, ktera me zere cas a energii, ale snad je uz temer vyresena, i kdyz nove reseni bude zrat dalsi cas a penize ;-) ). Uz sem "stary" a po tydnu v praci asi pretazeny.

Nechat organizaci na profi agenture, to bohuzel nejak cele postrada smysl. Chci videt, jaky bude vystup od profiku, mericich treba sprinty. Nepoznaji auta, neznaji lidi, vysledek tedy zmateny soubor udaju. Bohuzel to vidim uplne jasne a plasticky. Agentura by neco delala a tech samych par lidi, kteri sraz resi ted, by litalo od jenoho pingla k druhemu a vysvetlovala by mu, co ma delat a jak to ma delat spravne. Ve finale by v diskusi o hodnoceni srazu bylo:"co to sakra bylo za blbce, kdo je objednal" a dost mozna by to koncilo "kolik z toho ten, kdo je objednal mel". Nie, radsej sraz u tesca ;-).

Beru si z toho pouceni, ze zkusim zase trochu vic prilozit ruku k dilu (udelal sem chlivky v sekci o veste, to musi na pul roku staci ;-) (a stejne do nich nikdo nepise) ). Zaroven ale radim tem, kteri maji trochu chute s tim seknout, at to klidne udelaji. Nikdo jim nemuze nic vycitat. A take je na case opravdu poresit vedeni klubu. Minimalne vyradit a nahradit ty, kteri nejsou nijak aktivni. Myslim si, ze pokrok v mezich zakona je proste nutny a nastal na nej cas.
MFP
wergl I - 2104 - melt down
wergl II - 2104 - rebuild succeded
wergl III - 21113 - sold (Chester's new)
wergl IV - i30 - tout est bleu
Uživatelský avatar
JmJ
 
Příspěvky: 6474
Registrován: úte čer 01, 2004 11:30
Bydliště: Kromeriz

Re: Hradiště 2018

Příspěvekod radek mb » pát kvě 26, 2017 09:40

Jak si tak jezdím a přemýšlím, tak mne napadla lokalita, která by nám mohla vyhovovat. Letiště Mimoň ak tomu autokemp Kluček v Doksech.
Jako další varianta skromnější letiště v Katusicích a kemp v Kosmonosech u MB.
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
Uživatelský avatar
radek mb
 
Příspěvky: 5186
Registrován: sob zář 18, 2004 01:38
Bydliště: okr.MB

Re: Hradiště 2018

Příspěvekod Georgius » pát kvě 26, 2017 10:02

Doksy by měly výhodu, že je to u Mácháče a kdo by chtěl, mohl by se vymáchat :-D A předpokládám, že kdybyste to dali o víkendu 11+12 tak bych byl asi schopný tam zhecu dovalit pár desítek doktorů převážně ze zemí východního bloku a tudíž žigulíky pamatující (nebo ideálně bychom je tam v rámci mikrospanilky ze Starých Splavů dovezli :lol: ) Představa, že řeknu někomu z Uzbekistánu, že v sousední vsi je ladasraz :lol: :lol: :lol:
VAZ nemá kaz (2107 1990-2005, 21113 (2005-2017, 2019 RIP),GFL (Červená Vesta Lux) r. 2017 na prodej někdy kolem roku 2030, Tátova Priora r.v. 2009 od 2021)
:wave: YOUTUBE kanál #ladavestacz - dejte odběr :love10:
Vokativ (5.pad, oslovujeme volame) je Georgie (2. deklinace, vzor populus, ze :) )
Uživatelský avatar
Georgius
 
Příspěvky: 3997
Registrován: čtv kvě 12, 2005 18:01
Bydliště: Praha

Re: Hradiště 2018

Příspěvekod valda1971 » pát kvě 26, 2017 10:19

Georgius píše:Doksy by měly výhodu, že je to u Mácháče a kdo by chtěl, mohl by se vymáchat :-D A předpokládám, že kdybyste to dali o víkendu 11+12 tak bych byl asi schopný tam zhecu dovalit pár desítek doktorů převážně ze zemí východního bloku a tudíž žigulíky pamatující (nebo ideálně bychom je tam v rámci mikrospanilky ze Starých Splavů dovezli :lol: ) Představa, že řeknu někomu z Uzbekistánu, že v sousední vsi je ladasraz :lol: :lol: :lol:

Termín je daný na 1.straně : 18.-20.5.2018
Žigulíci: VAZ 2101 r.1971, VAZ 2103 r.1974, VAZ 2170 r.2012
Uživatelský avatar
valda1971
 
Příspěvky: 7198
Registrován: úte pro 06, 2011 16:45
Bydliště: Bílina

Re: Hradiště 2018

Příspěvekod Luděk Musil » pát kvě 26, 2017 10:38

radek mb píše:... . Letiště Mimoň a k tomu autokemp Kluček v Doksech. ... .
Asi Hradčany? Zajímavé, mohlo by být :idea:
radek mb píše:... . letiště v Katusicích ... .
V případě stávajících aktivit je to malé, to by bylo tak na minisrazík max. do 20 aut. L.
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Uživatelský avatar
Luděk Musil
 
Příspěvky: 10469
Registrován: úte čer 01, 2004 07:55
Bydliště: Vyškov/Rašov

Re: Hradiště 2018

Příspěvekod jacek » pát kvě 26, 2017 11:51

Za mě jen osobní názor - zbytečně bych místo neměnil, máme to na letišti i v kempu osahané a každý ví, do čeho jde - my, i ta druhá strana. Značná část úsilí hl.organizátora tak odpadá, Luďkovou zásluhou je i kemp předjednaný. Paní Pěničková mi nevadí - s ní se vyjít dá, chce to jen trochu slušného chování, a u spousty jiných správců by Ladaklub už dávno skončil na černé listině. Letiště Hoškovice zase ví, že s námi problémy nejsou.
Jestli ale mermomocí chcete změnu a jít do neznáma, pak za sebe prosím, abyste pamatovali na nás starší (všude bolí, všude píchá :( a lepší to už nebude), a dali nám možnost nějakého komfortnějšího ubytování v chatkách. Třeba ty Doksy znějí i pro mne nadějně (voda), ale okolí moc neznám, kemp vůbec ne. Jen z přetížené silnice okolo. Nevím, jak to bude na okreskách poblíž třeba kvůli spanilce, ať to posoudí někdo z té lokality. Pod stan ani do hangáru mě bohužel opravdu nedostanete, a kdybych spal v autě, tak byste mě už asi nedostali ven. J.
Uživatelský avatar
jacek
 
Příspěvky: 798
Registrován: ned říj 03, 2010 13:21
Bydliště: Brno

Re: Hradiště 2018

Příspěvekod Luděk Musil » pát kvě 26, 2017 11:53

jacek píše:... . Paní Pěničková ...
tam příští rok nebude :idea: . L.
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Uživatelský avatar
Luděk Musil
 
Příspěvky: 10469
Registrován: úte čer 01, 2004 07:55
Bydliště: Vyškov/Rašov

Re: Hradiště 2018

Příspěvekod Crocodile » pát kvě 26, 2017 12:05

Tady jsem narazil na tyhle stránky - sice nejsou kompletní, ale dá se tam najít koupání a zároveň i kempy u některých vodních ploch.

http://www.kdesekoupat.cz

Kempy
https://www.dokempu.cz
Naposledy upravil Crocodile dne pát kvě 26, 2017 12:10, celkově upraveno 1
2101 (1976)
21044 (1999)
2101 (1975)
21044 (1996)
vozík domácí výroby (1984)
MAZ-8114 přívěs (1986)
ЗиЛ-131 (1977)
УАЗ-3151 (1986)

Bylo: 2203 Latvija, 21044, 2107, 2102 , 21044, Skif M1, 21093
Historie: Avtoexport
Vozy: Lada a UAZ
Uživatelský avatar
Crocodile
 
Příspěvky: 3535
Registrován: pon úno 07, 2011 16:49
Bydliště: Choceň

Re: Hradiště 2018

Příspěvekod valda1971 » pát kvě 26, 2017 12:06

Za sebe se přikláním k Jackovi se vším co napsal :wink:
Žigulíci: VAZ 2101 r.1971, VAZ 2103 r.1974, VAZ 2170 r.2012
Uživatelský avatar
valda1971
 
Příspěvky: 7198
Registrován: úte pro 06, 2011 16:45
Bydliště: Bílina

Re: Hradiště 2018

Příspěvekod radek mb » pát kvě 26, 2017 13:41

Jsem trochu na rozpacích. Z jedné strany zní, že je potřeba změna, ale z druhé, že ty základní věci neměnit. V kempu Kluček chatky jsou, srazy aut se tam běžně pořádají. Čistě teoreticky, spanilka by se vůbec nemusela vést na hlavní tah MB-ČL, ale zadem na Mimoň a Stráž pod Ralskem, kde není takový provoz. Letiště v Mimoni se běžně využívá pro srazy aut též, jde o cenu.
V zásadě proti MH nemám nic, ale když změnu, tak změnu.
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
Uživatelský avatar
radek mb
 
Příspěvky: 5186
Registrován: sob zář 18, 2004 01:38
Bydliště: okr.MB

PředchozíDalší

Zpět na Mnichovo Hradiště 10

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků