Ta Tatra, tedy to auto co vypadalo jako Tatra, mi byla svými konturami/obrysy povědomá - takže to byla opravdu Tatra .
By mě zajímalo, co v tom má za motor a převody , protože tak jak se to chovalo, se "normální" Tatra nechová. L.
To ako keď chcete pridať k platu 1000 a šéf, že máte tam nulu navyše
Wartburg 353 Ja Hans! Das Auto! (KIA)
Škoda Favorit 135 H Black Deamon (Retired) Renault Megane 1.6 66kw/90k Classic (Predané)
Lada Granta 1.6 72kw/98k Liftback - Polárna Líška, (Predaná) Lada Vesta 1.6 16v ? kw/ ? k Sedan - Eskymka - Posledná biela kráľovná
škoda nevyužiť pekné počasie, tak som sa dnes pobavil s renaultom kým zmení majiteľa, obrúsenie a odhrdzovač, sieťka, hrubý tmel s vláknom prebrúsenie, jemný tmel, základ a.. sakra na červenú som pri nákupe zabudol nevadí, aspoň vidno že sa robilo, taktiež pod batériou bolo hrdzavo, tam šiel aj čierny gumonáter, chčije to tam vedľa baterky akože popod ňu je kanálik, nepochopím francúzov kua..
Wartburg 353 Ja Hans! Das Auto! (KIA)
Škoda Favorit 135 H Black Deamon (Retired) Renault Megane 1.6 66kw/90k Classic (Predané)
Lada Granta 1.6 72kw/98k Liftback - Polárna Líška, (Predaná) Lada Vesta 1.6 16v ? kw/ ? k Sedan - Eskymka - Posledná biela kráľovná
Nu jo, opravdu k nepochopení, hníje to jako Žigulík.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Jako povím vám, že jsem rodičům (80,76) koupil na ježdění do lesa Partnera 1999. Auto za 20 tis. Má plno much, nejeto 300tis. Minulý víkend jsem omyl zaprasený motor - řekl bych nikdy nemyto a spodek, nikdy nestříkáno, ani dutiny. To auto má zespodu po omytí asi 4 flíčky, kde je oxidace a 1 místečko s červenou korozí. Toť vše. Zvrchu karoserie byla 2 místa, kde byly bublinky + 2 místa, kde byla oxidace po omlácení barvy. Pár rezavých míst v motorovém prostoru. Když to srovnám s dvojčetem Berlingem, co rodiče mají od nova, 2007, najeto 55tis., tak tam jsem těch míst opravoval hodně, měl jsem sundané i blatníky, zvrchu jsem stříkal všechny lemy, prahy a po lišty dveře, kompletně pětky. Nikde to nebylo jako hnité, spíš jen oxidace zinku pod barvou, ale ten rozdíl obrovský. Čím novější model, tím horší povrchovka. Platí i u Octavie.
Honza