A pokracujemeee.... Aby ste si nemysleli, ze len rezem, uz mam privarenu aj sekeru s drziakom na hever a cast prahu pred A-stlpikom...ale foto radsej nedam, pretože moja praca zatial nie je reprezentativna
B-stlpik tam stale je, aj ostane, je živý a zdravý Okienko v prahu bolo iba technologického rázu, aby som videl dnu Bál som sa vyrezat cely prah naraz, aby sa to nejak neskrutilo...ale mohol som kludne. Skoda, ze mi vcera zaštrajkovala pamatova karta, boli by tu nove fotky
Dnes som pokracoval smerom dozadu...Nakoniec z rychlej opravy bude viac menej zdlhava Vyvaril som uz cast vnutorneho prahu za prednou sedackou a otvoril B-stlpik, kde ma cakalo nemyle prekvapenie. Je to mozne, ze je ten stlpik vymysleny tak, ze dole nema ziadnu drenaz? Lebo vyzera to tak, ze co vojde do toho stlpika, to sa vozi nad prahom, kym neprehnije alebo pomalicky prenika pomedzi spoje stlpika a prahu, co sposobuje dalsiu koroziu. Zajtra snad odvrtam zadny drziak pre hever, to som zvedavy, co objavim tam a hlavne v prechode do zadneho lemu
Bohužel, "B" sloupek je taky jedna z nemocí karoserie. Pokud do něj nikdo nenastříká vosk do dutin, pak si vevnitř hezky hnije. Přitom stačí odšroubovat dveřní spínač, strčit hadičku a nalít vosk...