Problem benzin/lpg
Moderátor: Moderátoři
Re: Problem benzin/lpg
jojo mělo by to tak být, poznat bys to měl podle barevné kombinace kablíků hnědý, šedo-bílý, 2x růžovo-černý
®; Člen LKCS
pridem domov a pustim sa do toho, pozeram podla tej schemy GM a tam ide z cerpadla z pozicie D jeden kabel, mne idu 4 z cerpadla
Lada Niva r.v.1999,1.7i, 59 KW
Ty dva nenamalovaný můžou být signalizace plováku do budiku, ale nevím jen mě to napadlo.
Řešil bych pojistku a relé, jak jsem psal výše pak bych hledal tu spojku bůh ví kde je a jestli není rozmáčklá nebo zaoxidovaná, nevím.
Řešil bych pojistku a relé, jak jsem psal výše pak bych hledal tu spojku bůh ví kde je a jestli není rozmáčklá nebo zaoxidovaná, nevím.
®; Člen LKCS
presne asi aj budu, skusim to najprv premerat, kde ide prud a kde uz nejde a budeme mudrejsi
tak som to premeral, vsetko vyzera v poriadku a zostava mi skusit napojit cerpadlo napriamo ci vlastne ide
Tzn.na pojistce napeti rele spina a posila napeti a az do konektoru pumpy dojde napeti?
®; Člen LKCS
ano vsade je napatie az po cerpadlo, cize bude chyba asi niekde v cerpadle, ako najlepsie vyskusam to cerpadlo ci ide ?
Raduz píše:Tak to máš asi GM a pode schéma masjen 3 pojistky , zkoušel si funkčnost čerpadla?
Tlačítko HLEDAT:
http://forum.ladaklub.com/search.php?ke ... mit=Hledat
®; Člen LKCS
Pri prevádzke vstrekovacej Nivy na LPG je vhodné mať vždy viac ako 1/4 nádrže benzínu. Inak sa môže stať, že sa v teréne oleje od čerpadla a to pri behu naprázdno zhorí pomerne rýchlo.
21043, 21063, 2121, 21214, 2123....
Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4, Range Rover 4.4i, Audi Q7, 4.2FSI
Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4, Range Rover 4.4i, Audi Q7, 4.2FSI
tak problem by som ako tak vyriesil, dal som nove cerpadlo, pri zapnuti zapalovania pekne zavrci a vypne, chcel sa len opytat na otazku ma ist to cerpadlo nonstop i ked idem na plyn? akonahle nastartujem ide nonstop a nevypne. diky za odpoved
- Jarda_NIVA1.7
- Kontaktovat uživatele:
->Matúš:
to je divné musí natlačit a vypnout, jde pořad, když nenatlaci (pokud nema co), viz. to co píše Majo...
u jedne feldy jsem si na cerpadlo udelal vypinac, protoze jsem jezdil jen na LPG a nedaval jsem tam benzin, ted mam felu, ktera nejde na LPG nastartovat, takze benzin musim mit...
to je divné musí natlačit a vypnout, jde pořad, když nenatlaci (pokud nema co), viz. to co píše Majo...
u jedne feldy jsem si na cerpadlo udelal vypinac, protoze jsem jezdil jen na LPG a nedaval jsem tam benzin, ted mam felu, ktera nejde na LPG nastartovat, takze benzin musim mit...
Lada Niva 1.7i prodloužená LPG, MTX 7-06 Roadster LPG, Rapid 146 LPG, Rapid 130 LDD Cabriolet
divne teda,lebo niekto povie tak druhy inak,niekto povie ze to ma ist stale dalsi ze to ma vypnut, ako to teda je ? Diky
- Jarda_NIVA1.7
- Kontaktovat uživatele:
->Matúš:
Určitě mi ani u feldy ani u nivy čerpadlo neběží, když jedu na LPG, jakmile tam nebude benzin, tak se rozbehne a jak psal Majo dlouho nevydrží.
Ani mechanické u favorita nebo Š120 neběží pořád, když se dá hned za něj ventil, který přívod benzinu odpoji a cěrpadlo, jak natlačí, tak prostě dál nečerpá.
Určitě mi ani u feldy ani u nivy čerpadlo neběží, když jedu na LPG, jakmile tam nebude benzin, tak se rozbehne a jak psal Majo dlouho nevydrží.
Ani mechanické u favorita nebo Š120 neběží pořád, když se dá hned za něj ventil, který přívod benzinu odpoji a cěrpadlo, jak natlačí, tak prostě dál nečerpá.
Lada Niva 1.7i prodloužená LPG, MTX 7-06 Roadster LPG, Rapid 146 LPG, Rapid 130 LDD Cabriolet