Ale taky záleží na tom, na jaký kus narazíš ... klidně může být 98 ze sta dobrých

Moderátor: Moderátoři
Aha... Tak valecky Fenox nemam... Tamty co mam byly podstatne drazsi...Vašátor píše: ...rozhodne šetřit a koupit váleček Fenox za 150kč , kdy je...
1.) No, nevrací se, to by mohlo být hadičkou, že je stará, uvnitř zteřelá a drží tlak. Ne?Majo píše:1_Niektory musi ist prvyznaci to o tom, ze chodi lahsie nezu tie krajne, nemalo by to vadit, pokial aj tie krajne chodia lahko, nedrhnu a vracaju sa...
2_Na Nivu patria brzdove valceky typu 2105, nie 2101. 2101 su urcene pre brzdove oblozenia so stelovanim pomocou excentrov. 2105/Niva maju samostely. Ak pouzijes tie 01tkove, bude mat pedal neskutocne dlhy chod a zadne brzdy zacnu brzdit strasne neskoro(casto vobec). MS robi brzdove valceky 2105 z hlinika. Nebrat. Vydrzali mi menej nez gumicky v nich, jednoducho sa vydrali(a z jedneho sa mi pri demontazi podarilo aj vylomit).
Inak Fenox.... to je ako s MS. Nic lepsie u nas v Ladakramoch nedostat(preto ich nenavstevujem ani v nudzi), ale z globalneho hladiska to stoji za hovno.... ja kupujem original v modrej krabicke(snad jedine UA), u nas sa da zohnat napr od znacky ATE
Má pravdu, předsedo ...Roman píše:Nepoznam Nivu, ale staci sa pozriet pod auto na brzdovy stit a vidis ci tam mas nastavovacie excentre alebo nie. Podla toho si pripravis valceky.....
Anoskautmalenovice píše:Předsedo a pokud jsem dobře hledal, tak vůli nastavit 0,10 až 0,15 mm, je to tak?