naše parta jezdí nejvíc po lese kde skončila těžba (koleje, díry jak prase...)
To je hezký, že to zmiňuješ. Po ""lesácích"" je největší spoušť co se běžně vidí... pak ho potkáš, a vykládá ti něco o tom, jak ničíš přírodu
T3 je jasná věc, o tom není třeba mluvit. Zajimavé je, že existujou ruzné její napodobeniny s cílem ještě jí vylepšit, jenže nefungujou. T3 je prostě dokonalá tak jak je....
LR Def 110 300Tdi
Rumunskej trip 2016
Rumunskej trip 2015
Montenegro 2014
Romania Nivama 2009
poznam minimalne dvoch Jeepakov, ktori by si aj so skusenym Patrolistom poradili hravo. A neraz to na roznych akciach predviedli. Nizka hmotnost a rozum obcas dokazu zvitazit nad cimkolvek. A maju k tomu aj patricne upravene auta.
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
Zas je vidět kvalita amerického stroje. tato soutěž zcela jistě zodpověděla otázku, která je položena v názvu tohoto tématu. Trol je dobrej, ale dokud tu bude JEEP, bude trol vždycky jenom druhej
Ale teda že by Grand byl zrovna lehký auto, to se říct nedá. Určitě nebude o moc lehčí, než krátkej trol.
Hlavně jde o zručnost řidiče a jde o to využít přednosti daného auta a být si vědom nedostatků.
tak nejak, mi sa tu len tak doberame, ale vzdy je to o tom, ze keby som si mal na niekoho vsadit, tak to nebude na auto, ale na sofera v kombinacii s jeho strojom. Kazdemu proste vyhovuje nieco ine, kazde auto potrebuje diametralne odlisny sposob jazdy, napr. Ropakovi najviac vyhovuje Trol a pre mna je jeho nadsenie pre Trola asi tak nepochopitelne ako pre vacsinu ludi(hlavne offroadakov) moje nadsenie pre Nivu Ja by som skor miesto Nivy isiel do Jeepa, ale urcite by nezostal v serii, lebo akykolvek Jeep v serii je stavany maximalne na polnacky(ako vlastne aj Niva). V tomto ma Patrol v serii navrch(ale to je pre mna uplne zanedbatelne)
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
Akce Niva klubu a byla jedna Niva? Chápu to dobře?
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova