Nazdar hoši,
mám problémek. Každej odkaz, co zde na fóru v textu vidím a kliknu na něj, mě přesměruje na správné místo. V tom by problém nebyl. Horší je to, že okno ladaklubu zmizí a místo něj se objeví okno s cílem v odkazu. Na jiných fórech se objeví cíl odkazu v novém okně, takže po zkouknutí, nebo uznání, že je to hovadina, okno zavřu a okno se stránkami lada-fóra je stále otevřeno v původním okně a já čtu vesele dál. Jenže při zdejších odkazech musím naklikat x-krát tlačítko "zpět", abych se docouval zpátky na ladaklub.com.
Lze s tím něco udělat, nebo se to děje jen mě? Případně to vadí jen mě?
Díky za info.
Pája
Odkazy
Moderátor: Moderátoři
Odkazy
VAZ 1800kk na prvočinitele
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Odkazy
Mě to vadí taky, už jsem to tady řešil a bylo řečeno ať si trhnu, no dobrá tak doslova ne, ale že se to měnit nebude
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
Kdo tomu šéfuje? Na jarnim srazu si ho podám! Pokud teda v chlastu nevydrží víc než mejch rekordních pět malejch piv.
VAZ 1800kk na prvočinitele
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Začlo to dělat po přechodu na tuten formát fóra (čili už jsou to léta). Taky mi to vadilo a taky mi bylo vysvětleno, že to je muj boj Ale díky tomu jsem se naučil klikat ctrl + levý myšítko. Netrvalo to dlouho a zvyk jsem si. No a musim říct, že se to hodí mnohem častějš než jenom tady na fóru
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
-
- Kontaktovat uživatele:
neni jednodussi kliknout koleckem na mysi???
Moudrost nepřichází vždy s věkem. Někdy věk přichází sám.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Určitě, ale to mi tehdy nikdo neřek Na druhou stranu moje kolečko jde klikat docela ztuha, tak mi příde to ctrl pro mě takový uživatelsky příjemnější, beztak mam druhou hnátu furt u klávesnice. No ale kdo ví, třeba se teď přeučim.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Mně stačí kliknout 1x na šipku a jsem zpět. Zas je paradox, že jsem si vyzkoušel ty dva způsoby a ani jeden mi nefunguje. Používám Mozilu na XP - v tom může být také rozdíl.
Žigulíci: VAZ 2101 r.1971, VAZ 2103 r.1974, VAZ 2170 r.2012
Kdyby kazdy web otviral externi odkazy v novych oknech, tak bych mel na konci pracovnihi dne otevrenych asi 387 oken. Jak bylo recen vyse, pro otevreni odkazu v novem okne/zalozce pouzijte klavesovou zkratku. Klavesova zkratka se muze lisit podle prohlizece. Vetsinou je to shift a leva mys nebo ctrl a leva mys nebo prostredni mys. Pokud na odkaz kliknete pravou mysi, pak se objevi kontextova nabidka, ve ktere bude nejspis na vyber "otevrit v novem okne/zalozce" a u teto polozky bude mozna popsana i klavesova zkratka. Nebo pouzijte google.
VAZ 2104 1.3 1989
- mceza
- Kontaktovat uživatele:
Současné nastavení je daleko lepší. Uživateli totiž dává volbu, zda si odkaz otevře v současném okně (a tedy odejde z fóra) nebo fórum ještě chce procházet a tak si odkaz otevře v novém panelu.
Doporučuji na odkazy klikat kolečkem myši. Ve výchozím nastavení v nejpoužívanějších prohlížečích za posledních 8 let se to chová jak bylo posáno.
Doporučuji na odkazy klikat kolečkem myši. Ve výchozím nastavení v nejpoužívanějších prohlížečích za posledních 8 let se to chová jak bylo posáno.
Zahraniční vůz po dědovi ВАЗ-2101 (1981)
Zimní pomsta ВАЗ-2101 (1974) - uz neni muj...
Auto na zimu Бумер E90 (2006) - uz neni muj...
Po BMW dalsi vozidlo z mocnosti Osy: Mazda 3 (2019)
Zimní pomsta ВАЗ-2101 (1974) - uz neni muj...
Auto na zimu Бумер E90 (2006) - uz neni muj...
Po BMW dalsi vozidlo z mocnosti Osy: Mazda 3 (2019)