: Aky je podla vas naj off?
Moderátor: Moderátoři
Re: Terrano II. -- od str. 35 LR Discovery I. 200TDi
SUV to je, nemá to rám, ale SUV je i hniva
A moje XJ je bez koroze, nivy hnijou asi 10x tolik. Ty byly hnilý už z výroby. Třeba Koprova exniva, tý snad odpadla zadní náprava na ladasrazu. Tomu říkám výhra. Hnilička, nebo jak se jmenuje, měla zas odpadlou přední nápravu. Auto snů.
A moje XJ je bez koroze, nivy hnijou asi 10x tolik. Ty byly hnilý už z výroby. Třeba Koprova exniva, tý snad odpadla zadní náprava na ladasrazu. Tomu říkám výhra. Hnilička, nebo jak se jmenuje, měla zas odpadlou přední nápravu. Auto snů.
Aky je podla vas naj off?
Ropáku,to zní celkem vtipně, když mluvíš o rzi. Patroly hnijou snad uplně nejvíc ze vsech OFFů
Jo a nehádejte se tu, o tom tohle forum není. Ať si každej jezdí čím chce.....
Jo a nehádejte se tu, o tom tohle forum není. Ať si každej jezdí čím chce.....
LR Def 110 300Tdi
Rumunskej trip 2016
Rumunskej trip 2015
Montenegro 2014
Romania Nivama 2009
Rumunskej trip 2016
Rumunskej trip 2015
Montenegro 2014
Romania Nivama 2009
Každopádně, ať si každej jezdí čím chce, mě se třeba patrol hodně líbí, ale dlouhej, krátkej moc ne. Přemýšlím o něm, něco na offroad úpravy. XJ mám přeci jen jako veterán a WJ jako silniční denní vozidlo.
Já sem původně chtěl XJ ale odradilo mě několik věcí.Samonosná bouda,opravdu malý prostor pro šoféra-nepoužitelně malý, slabé nápravy, drahé a složité úpravy, motor nemá rád moc vodu, drahá pojistka, spotřeba a ještě pár drobností.
Ale vzal sem patrola.Obrovský prostor uvnitř, jednoduchý a spolehlivý traktor motor,lehká a relativně jednoduchá možnost úprav, už v základu lze použít 33 gumy, v základu uzávěrka zadní nápravy, robustní nápravy (cca 250 kg jedna), celkově jednoduchý bez nějakých kurvítek,dobře se dají se dají sehnat ND...pro mě jako majitele nivy je to jako přesednout z trabanta do ferrari.Niva je dobrá pro chalupáře, myslivce nebo nenáročného offroaďáka
Ale vzal sem patrola.Obrovský prostor uvnitř, jednoduchý a spolehlivý traktor motor,lehká a relativně jednoduchá možnost úprav, už v základu lze použít 33 gumy, v základu uzávěrka zadní nápravy, robustní nápravy (cca 250 kg jedna), celkově jednoduchý bez nějakých kurvítek,dobře se dají se dají sehnat ND...pro mě jako majitele nivy je to jako přesednout z trabanta do ferrari.Niva je dobrá pro chalupáře, myslivce nebo nenáročného offroaďáka
Jestli máš dva metry, tak pak se nedivim. Mě prostor v XJ docela vyhovuje, to nemám sedačku zdaleka v zadu. Patrol, to je vagon, o tom žádná, ale ani ta váha a velikost není zrovna plus. A co se týče ručení, na XJ platim 400 za rok. Samonosná bouda je určitě u offroada mínus, ale na druhou stranu, komu se to nějak zkroutilo, aby to bylo znát. A že je to drahé, to nemůžu souhlasit, agregáty jsou za pár korun, motor stojí do 5ti tisíc, převodovka tak 3, nápravy celý jsem viděl za dvojku jednu. To si nemyslim, že na Patrola budou takovýhle ceny. Nový díly taky nejsou nijak drahé. Koukal jsem po cenách taky, než jsem si to koupil a v pohodě. Ale dost OT, budem pokračovat o Vikovu Terranu, ukaž nějaký hustý fotky
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Ty nečteš ? Vik už dávno Terrano nema tomu odpovida i název tématu: Terrano II. -- od str. 35 LR Discovery I. 200TDiJelen píše:Ale dost OT, budem pokračovat o Vikovu Terranu, ukaž nějaký hustý fotky
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
Tak diskotéku, to je buřt. Kámos má taky diskošku 300TDi a jede to neuvěřitelně. Akorát je ten interier takovej strohej.
Offroada si kupují kvůli interiéru jen jeepaři když zapadne ve sračce až po dveře, vyskočí ven v sandáloch, vleze dovnitř a zamrdá si béžové koberečky a koženou sedačku od bahna, to je super
nejlepší interiér má niva a uaz
nejlepší interiér má niva a uaz
Re: Aky je podla vas naj off?
Pre mna je interier dost dolezity. Mimochodom kozene sedacky sa od blata umyvaju ovela lepsie nez latkove
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
- Roman
- Kontaktovat uživatele:
Re: : Aky je podla vas naj off?
He, pamatam si ked PIA (porsche interauto) prisli prve Touaregy a mali nejaku konferenciu vo Vysokych Tatrach, tak si to tam valil veduci autoservisu na Touaregu a myslel si, ze ma offroada, tak sa cestou rozhodol, ze ho vyskusa, tak vbehol na letnych cestnych gumach a v obleku a v poltopankach do cerstvo pooraneho pola. Dost dlho mu trvalo kym si telefonicky dohodol nejaky traktor co ho prisiel vytiahnut.
Roman
Jaký že je nejlepší off ? To je jak debatovat, která ženská je nejpěknější No určitě žádná drobunká, musí to být za co vzít, pořádný podvozek, prostě solidní pořádná baba, žádná zbrklá puberťačka co nic nesnese, takže za mě jedině Patrol nebo UAZ
2x УАЗ 452, еx 21044 a 2105
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Ano, co člověk - to vkus (příp. obliba či záliba). Stejný problém, v jiném gardu, se řeší/hádá v jiném tématu . L.dvk píše:... ? To je jak debatovat, která ženská je nejpěknější ...
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
kludne mozte vymyslet lepsi nazov, hlavne nech to dalej nepleveli vikove tema lebo tam mal furt niekto nejaku poznamku(samozrejme vratane mna)
drobunke maju tiez svoje caro, ked sa na tema zvali nejaka "tazka ko..." ako tu uz bolo na zaciatku spomenute, nie je to ziadna vyhra.... ..
Taka Nivka, to si povacsine s nadhladom prebehne po vrchu, akurat sa nesmie nic zlomit
drobunke maju tiez svoje caro, ked sa na tema zvali nejaka "tazka ko..." ako tu uz bolo na zaciatku spomenute, nie je to ziadna vyhra.... ..
Taka Nivka, to si povacsine s nadhladom prebehne po vrchu, akurat sa nesmie nic zlomit
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
Kdyby niva disponovala aspoň motorem 2,5 td, obě tuhé nápravy s uzávěrkama, rámem to by byla paráda.
Ale to už by byl defendr a né niva když si pamatuju ty krkolomné výjezdy s dírama, kde se ti jedno přední kolo dostalo do vzduchu a zadní protější hrabe, není možné ani tam ani zpátky jen díky té slavné nápravě z osobáku.A dlouhý patrol se nad tím výjezdem ztratil v černém mračnu a bez uzávěrky, tak je to k nasrání naštěstí už i ten patrol je doma k dispozici pro takové projižďky.
Ale to už by byl defendr a né niva když si pamatuju ty krkolomné výjezdy s dírama, kde se ti jedno přední kolo dostalo do vzduchu a zadní protější hrabe, není možné ani tam ani zpátky jen díky té slavné nápravě z osobáku.A dlouhý patrol se nad tím výjezdem ztratil v černém mračnu a bez uzávěrky, tak je to k nasrání naštěstí už i ten patrol je doma k dispozici pro takové projižďky.
Přidám jednu úsměvnou zkušenost s Patrolama.
V naší partičce jezdíme střední obtížnost a na akcích porůznu zapadáváme. Problém nastane, když zapadne Patrol, je fakt o mnoho těžší ho dostat ven
V naší partičce jezdíme střední obtížnost a na akcích porůznu zapadáváme. Problém nastane, když zapadne Patrol, je fakt o mnoho těžší ho dostat ven
LR Def 110 300Tdi
Rumunskej trip 2016
Rumunskej trip 2015
Montenegro 2014
Romania Nivama 2009
Rumunskej trip 2016
Rumunskej trip 2015
Montenegro 2014
Romania Nivama 2009