Hovno sa zapráši, už dva dni tu mam inzerat ze predavam cerveny origo ladaznak a nikto nic..az na jedneho, ktory by ho chcel lacnejsieMarťas píše:Přivez jich tak 50, ono se po tom zapráší

Moderátor: Moderátoři
Hovno sa zapráši, už dva dni tu mam inzerat ze predavam cerveny origo ladaznak a nikto nic..az na jedneho, ktory by ho chcel lacnejsieMarťas píše:Přivez jich tak 50, ono se po tom zapráší
ak myslis mna, tak to sme sa nepochopili, ja som to myslel prave tak, ze poznam Ladaklub a pre kazdeho to tu bude drahe.Cory píše:Hovno sa zapráši, už dva dni tu mam inzerat ze predavam cerveny origo ladaznak a nikto nic..az na jedneho, ktory by ho chcel lacnejsieMarťas píše:Přivez jich tak 50, ono se po tom zapráší
ja som kúpil 2Laďuša píše:Nejlepší cena je zadarmo!
No zahadzes sadracom...a potom to tak dopadneCory píše:Cory ma doma taky stavebny neporiadok, ze jedna krabica sa proste schovala
Ak bude treba tak aj dveCory píše:No vsak mal som pocit, ze si doma z tych dielov mozem auto poskladat
Cory pridi knam domov ...my mame diely, ze spravis 5 sedanov a minimalne 1 kombikalada1600mtx píše:Ak bude treba tak aj dveCory píše:No vsak mal som pocit, ze si doma z tych dielov mozem auto poskladat....to bude výzva...
A myslíš, že je rozumné měnit kvalitní neopotřebené funkční díly za nekvalitní novovýrobu? Jak dělám Žigulíky dlouho, tak tohle bych rozhodně nedělal.lada1600mtx píše:No zahadzes sadracom...a potom to tak dopadneCory píše:Cory ma doma taky stavebny neporiadok, ze jedna krabica sa proste schovala![]()
Ale co som chcel....pre zaujimavost :
Na pláne mám repas úplne ...aleže uúplne vsetkych mechanických casti vratane vymeny vsetkych pruzin, tlmicov, olejov, gumových ulozeni, riadenie, brzdy komplet...nanovo...napravy nastriekat, motor nastriekať,nanovo pretesnit, rozvody vimenit, vacku, vahadla ,´komponenty vahadiel....proste komplet motor repas...ako novy, zrepasovat prevodovku a rozvodovku,,,gufera pomenit.... disky nastriekat...adt.