Bechyně jaro 2006

Jarní sraz v Bechyni 20.5. 2006

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Marcel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marcel »

Flipper Tom píše:kdykoli, kdekoli hlavně ať ten sraz je :)
souhlasím, na srazu jsem nikdy nebyl a už se strašně těším :lol: a smekam před všema co to zařizujou :prayer: já bych to asi nezvládl opravdu všechna čest
Marcel 2107
LADA 2107 - Laděnka
Největší abstinent z LKCS :)
http://marcel2107.rajce.idnes.cz/Ladka/#album
Silnice, mé přechodné bydliště
SalWador

sraz

Příspěvek od SalWador »

Pátrači seš borec, všechna čest a díky.

Teď už mi ani tak nevadí, že sraz nebude na našem tradičním místě, pokud nebude jiné volby, tak si myslím, že jiné místo konání všichni skousnou. Jen aby se podařilo informovat všechny cizince, že místo konání a hlavně termín srazu přesunut (možná) bude. :shock:
Pátrač píše:co bylo dřív slepice nebo vejce?
Žigulík. :lol:
SalWador
Křečík Barbuška

Příspěvek od Křečík Barbuška »

Majo píše:Kocurkovo, proste :P
Super, Patracu, dobre si to poriesil.
A ak by malo dojst k presunutiu miesta i terminu, tak sa prihovaram za ten 2-4.6.2006...
Teraz proste bez povolenia do Bechyne skutocne nemozme, no na podzim by som sa to uz tak neriesil. Potom mozme urobit navrat k tradicii. Nebude to medzinarodny zraz, tak to bude mensia blamaz ak nas niekto dojde vyhnat. Ved dostaneme cez hubu len my, Cechoslovaci :lol: Ale o tom, potom...
Přesně tak, sice Bechyně je pojem a pro konzervativce jako jsem já i jediná správná volba, ale bez oficiálního povolení by to byla mezinárodní ostuda a ta Příbram má i pár výhod navíc.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Patrac
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patrac »

přesně to co si myslím já. Není to o místě ale o Lidech. Takže kdekoli kdykoli a hlavně s Váma. :D Jinak díky ale dost pomohli i pražští kluci kteří se domlouvali s Blahoutem, a pak všichni, který jsem trochu " nakopl" a ujali se pomoci při organizování. Kluci jste super. :!:
Lada Niva M:1/8,5
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006
Ctirad Vyskočil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ctirad Vyskočil »

Pátrač píše:
přesně to co si myslím já. Není to o místě ale o Lidech. Takže kdekoli kdykoli a hlavně s Váma. :D Jinak díky ale dost pomohli i pražští kluci kteří se domlouvali s Blahoutem, a pak všichni, který jsem trochu " nakopl" a ujali se pomoci při organizování. Kluci jste super. :!:
Co dodat? :wink: :thumbleft:
Ctirad
Teepee
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teepee »

Pátrač píše:
Pátrači díky, já furt trpím pocitem, že bych mohl dělat kolem srazu více, ale poslední dobou se mi do dění života příliš pletli doktoři, snad už to dá pokoj.
Takže jsem historicky poprvé nebyl ani na středeční schůzi (1.3.2006) a vůbec nevím co se tam (s Blahoutem) probíralo, snad se něco dozvím časem. :oops: :P
Bílý LADA a okřídlená spol.
dmatej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dmatej »

Pátrači vydrž, vždycky se najde nějakej remcal, myslim, že děláš co můžeš (dost možná ještě o něco víc ;-) ).

Mě osobně vyhovuje spíš ten červen, ale je jasný, že to záleží spíš na jiných věcech... hlavně aby to nepadlo celý...

Jinak kdyby byly vážně nějaký změny, každej máme svoje "mezinárodní ovečky", kterým to bude třeba vzkázat - já jsem v kontaktu s Britama a Rusama (vaz2101), sem tam mi napíšou Němci...

Jinak do Příbramě je cesta ještě snazší než do Bechyně....
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
Chettak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chettak »

Pátrač píše: Asfalt patří vojákům (ti ho ale už nevyužívají) tudíž je jim jedno co se tam děja, ale půda pod ním patří státu. tzn vojáci proti využití asfaltu nic nemají ale musíme mít souhlas od státu kterýmu patří hlína pod ním a státní orgán si musí vyžádat souhlas od ministerstva obrany,kterýmu patří asfalt na jejich půdě. přetože už to v podstatě od vojáků povoleno máme a čekáme na vyjádření stáního orgánu ktarý čeká na vjádření od ministerstva...:shock:
asi prijedu s "bobikem" a tu hlinu pod asfaltem jim vybagruju a pod asfalt vymyslim nejaky jiny alternativni reseni... bo se domluvime s "infarktakem", celou asfaltovou plochu mu polozime na brambory a bude klid...
mno..dalsi jalovej napad...ne abyste to nekdo vzal vazne a udelal to!! :lol:
Jinak Patraci patri ti veskere diky, ze se takhle angazujes.. :wink:
Chettak :munky2:
SalWadorův navigátor, ten co furt čumí z wokna wen s welkým sajuzkým práporem...
dmatej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dmatej »

Ještě dotaz: kdyby nevyšla Bechyně, na jaký datum vychází Příbram? Nějak se mi to nepodařilo najít - abych věděl, co cizincům odpovídat, když se ptaj.
I když mě teď napadá, že jsem měl asi radši zapírat... pozdě.
Ctirad Vyskočil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ctirad Vyskočil »

dmatej píše:Ještě dotaz: kdyby nevyšla Bechyně, na jaký datum vychází Příbram? Nějak se mi to nepodařilo najít - abych věděl, co cizincům odpovídat, když se ptaj.
I když mě teď napadá, že jsem měl asi radši zapírat... pozdě.
Za 14 dnů po termínu Bechyně.To jest 2.6.-4.6.
Ctirad
Myso
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myso »

dmatej píše: I když mě teď napadá, že jsem měl asi radši zapírat... pozdě.
nuz prave preto sme tam zatial nikto neodpisovali, ale neboj, vsadil som na teba, ze ti to neda neodpisat...ale ze tam napises zly casovy posun (co sa pribrami tyka) tak to som nepredpokladal. uz som to opravil.
Ich fahre einen Shiguli - WAS2105
Keď ju poriešiš, nie je čo milovať...
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patrac »

Hele kluci moje anglina stojí za hovno pro jistotu tam napište pravdu tzn že čekáme do úterý na vyjádření resp souhlas z ministerstva obrany kvůli bechyni a že když to nedostaneme tak se budeme muset přesunout na Příbram a to o 14 dní později. Raději ať s tím počítají. Čím dál víc to totiž vypadá na tu Příbram, i když člověk nikdy neví. Nechci to ale hrotit až na kraj a včera jsme se domluvili na chatu že to tak asi uděláme tzn do úterý se počká já zavolám pak na patřičná místa zjistím co a jak a kdyžtak v úterý večer bych dal na Web že se Bechyně ruší a přesouvá do Příbrami o 14 dní později.
dmatej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dmatej »

Myšo: dík. Už jsem byl ospalej a nemoh jsme to najít. V mailu jsem to už stih opravit, tady ne.
Na web jsem zatim nedal nic, ale dělat mrtvýho brouka mi taky nepřišlo ideální.
V úterý teda bude zlom...
Myso
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myso »

toto je ten problem ktoreho som sa obaval: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php?p=43420#43420
ak zmenime datum sme fpiici aj s celym zrazom...
Ich fahre einen Shiguli - WAS2105
Keď ju poriešiš, nie je čo milovať...
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patrac »

Myso píše:toto je ten problem ktoreho som sa obaval: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php?p=43420#43420
ak zmenime datum sme fpiici aj s celym zrazom...
To asi jo ale je fakt že MO se teď asi bude scházet častěji kvůli těm záplavám na druhou stranu asi nebudou mít čas řešit nějaký náš sraz.. :( No uvidíme příští týden.
Zamčeno

Zpět na „Bechyně 7 (1. Mezinárodní sraz)“