Nývlt............

Moderátor: Moderátoři
Laďuša píše:Ach, jak rád na to vzpomínam. Do háje, to neni možný, abych o srazu se všema náležitě nepokecal, vyhlašuju návrh, že aspoň jednou za 5 let by se pořádal týdenní sraz!
Jasně ... Laďuša by se nejraděj srážel každej rok tejden. Vono už ty dva dny jsou na játra dost záběr ... i když střízlivět na prudko se taky nemá a pro ty játra to taky není to nejlepšíKopr píše:Ty vole a co játra ?? ale asi bych jako skalní do toho šel![]()
A že si v neděli se mnou a Ondrou nešel? Byli jsme na skále nad kempem, ale to je vysoko, řídkej vzduch, motala se mi hlava, je to jen pro tvrďáky,Kopr píše:Chtělo by to místo chlastu již od rána vyvíjet nějaké aktivity , v okolí je dost co dělat a večer promítání filmů neb pořadů s autíčkovskou tématikou
Troška "do mlýna" k tomuto tematu. Našel jsem pěknou fotku Drábských světniček. Nahoře je vidět dálnice MB - Turnov a úplně nahoře vjezd a část letiště Hoškovice. Od kempu je to asi 4 km pěšky přes skály.A prašná silnička v levé horní čtvrtině obrázku vede průjezdem pod dálnicí a obec Honsob k letišti.Raduz píše:A že si v neděli se mnou a Ondrou nešel? Byli jsme na skále nad kempem, ale to je vysoko, řídkej vzduch, motala se mi hlava, je to jen pro tvrďáky,Kopr píše:Chtělo by to místo chlastu již od rána vyvíjet nějaké aktivity , v okolí je dost co dělat a večer promítání filmů neb pořadů s autíčkovskou tématikou