dojedem tam i zpět pravda se svou nivkou nemám 1000km abych na ní něčo neopravoval ale zas bych jinak nepoznal suprový lidi když jsem ji ve vysokým mýte nechal u pána na zachradě a druhej den jsem si jí přijel opravit abych dojel domu a soused mně dal na cestu dvěře a nějaky drobnosti co mu zbyly po autě
a pítí to se vzít musí už jen kvuly opravám to hned pujde samo a ceni dílu budou hned nizší :)a i diferák mám pujčenej štarší z krámu takže všchno je ok
Lada Niva 1.7i GM praktik rok 1997 offroad
Lada Niva special 1,7i GM rok 2000 pracovní
Avia a11 trend
Aro M461 https://www.facebook.com/kovarriki
Tak jsem skončil, Niva už nehučí a už se dá poslouchat i rádio, závada byla vtom, že byli volný kuželíkový ložiska na kleci diferencialu, stačilo dotáhnout, ale dif preventivně sebou... Už mám zbalený všechny náhradní díly, nářadí, věci do auta... naplnil jsem lednici pivem a na zítra už jen poladim brzdy, protože mi při vyndavání poloosy spadla pakna a vyjel mi pístek z prasátka... A v sobotu razíme davaj Arménia
jak to tak procházím, to bude parádní expedice takže přeju hodně štěstí a šťastnou cestu! pamatujte, že máte zlaté analogové stroje co ještě jdou spravit i na cestě, takže nebát se a vyrazit
Ahoj,tak jsme prozatim dorazily do bulharska do mestecka Montana.stroje jedou a drzej za obcasneho vydavani prapodivnych zvuku...do turecka do Istanbulu nam chybi cca 700 km.
Drzte place.
2103 - красное октябрь
21061 - экспедиционной машине/էքսպեդիցիոն մեքենա/საექსპედიციო მანქანა
2101 - Lahváček (Echt veterán 1975)
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Ahoj,
hlasime se z Batumi v Gruzii (kousek za Turecko-Gruzinskyma hranicema).
Mame za sebou asi 3400 km.Podarilo se nam zde sehnat luxusni ubytovani za babku i s interfernetem.
Cesta probiha zatim dle planu,Machiny drzi,klepani setrvaly stav,nic nepribyva ani nic neodpada,pouze z meho auta se vztrousila maticka z drzaku prevodovky.
Zustala kdesi v Bulharsku na dalnici kousek pred hranicema s Tureckem.Prevodovka ji nastesti nenasledovala,maticka doplnena z martinovych zasob a pojistena na kontra.
Zitra vzrazime dale smer Armenie,pokud vse dobre pujde,skoncime v mestecku Gyumri,ale prozatim tomu nikdo z nas neveri.Chceme se zastavit jeste v gruzinske Vardzii a cesta,po ktere chceme jet asfalt jeste nevidela.
2103 - красное октябрь
21061 - экспедиционной машине/էքսպեդիցիոն մեքենա/საექსპედიციო მანქანა
2101 - Lahváček (Echt veterán 1975)