http://www.youtube.com/watch?v=xPO0gXCY_sY&feature=plcp
Docela se mi líbí že třeba nesmrdí, ani nedělá rámus, akorát nepřidá přírodě na kráse.
Také jsem slyšel názor, že náklady na stavbu a případnou likvidaci převýší zisk z výroby el.en.
![:shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Moderátor: Moderátoři
Proč šok? Vždyť je známo, že tyhle hrůzy, mimo to, že hyzdí krajinu, zabíjí ptáky a dělají hluk také mohou stát víc peněz, než vydělají. A to ještě nemluvím o tom, že ty zisky platí všichni lidi, co platí daně, aby byla výkupní cena taková jaká je.Raduz píše:Při dnešním přesunu synka mezi babičkama jsem se zajel podívat na jednu větrnou elektrárnu:
...
Docela se mi líbí že třeba nesmrdí, ani nedělá rámus, akorát nepřidá přírodě na kráse.
Také jsem slyšel názor, že náklady na stavbu a případnou likvidaci převýší zisk z výroby el.en.
Absolutní souhlas. Jako bych to psal sám.MartasBrno píše:Proč šok? Vždyť je známo, že tyhle hrůzy, mimo to, že hyzdí krajinu, zabíjí ptáky a dělají hluk také mohou stát víc peněz, než vydělají. A to ještě nemluvím o tom, že ty zisky platí všichni lidi, co platí daně, aby byla výkupní cena taková jaká je.Raduz píše:Při dnešním přesunu synka mezi babičkama jsem se zajel podívat na jednu větrnou elektrárnu:
...
Dál radši nepíšu, dostal bych se k solárkám a byl bych veřejně neslušnej...
U mnoha nesmyslů dnešní doby platí, že jejich efekt je mizivý, ne-li ztrátový, a to i bez započtení nákladů na likvidaci a ekvivalentu spotřebovaných přírodních zdrojů.
S tím jádrem souhlasím, s těmi raketami už tolik ne, přece jen bych naši vlast budoval v míru, aby nám vzkvétala.Koko Loko píše:Jádro, jedině jádro ... nejlépe v hlavici balistické rakety a nenechat zahálet.
Ano,zaplaili jsme ho my všichni,co jsme ještě zaostalí a na jídlo si vyděláváme prací....Teepee píše:A Temelín se zaplatil?