A je to v p....
No derou se dopředu moc hezky. Kdysi jsem o nich taky uvažoval a kolega je měl na 469 v kombinaci se samosvorem od Matuleeho ze Vsetína. To bylo maso
ono holt co je ruský (sovětský) tak v podvědomí některých je prostě špatný, asi nemá cenu se rozčilovat, já si dycky řeknu že,
"Mně může rozčílit jen inteligent"
Hlavně tomu s nickem "Big T" bych dal po tlamě. Mu napiš, že je nějakej chytrej jestli není náhodou posranej. Prej toledo 1L akorát blbeček neví, že to s ruskem nemá nic společnýho (byť se tam nějakou dobu asi montovalo) ale je to plechovka od šikmovoček z číny - chery amulet/A15/...
Naposledy upravil(a) zelvotron dne čtv dub 19, 2012 18:52, celkem upraveno 1 x.
Důvod:Chápu, že Tě to rozčílilo na nejvyšší mez, ale zkus příště psát trochu slušněji, navíc ten Big T vypadá jako celkem bouchač, tak ať Tě nevezme za slovo ;)
tak jsem se vrtal v brzdach. konkretne v zadnich. odpredu vedly dozadu dve trubky. Jedna z predniho okruhu, druha ze zadniho. Trubky sly na omezovac ucinku(kupodivu nebyl zatuhlej) a z nej pak jedna napojena pres hadici na zadni napravu.
Mel jsem zatuhle jedno prase, napul. Vyresila to opravna sada. Omezovac jsem vyhodil. ze dvou trubek jsem udelal jednu. Tu z predniho okruhu jsem zaslepil.
Trubky jako takove byly casovana bomba, jak jsem na ne sahnul, praskaly. takze vymena za medene. Teda uz jen jedna. a pak ty na napravavě.
Subjektivnim odhadem,,, pedal zabira driv. a zadek asi zacal brzdit. Kdysi jsem to udelal podobne i na Nivce a nemel jsem problem.
LR Def 110 300Tdi
Rumunskej trip 2016
Rumunskej trip 2015
Montenegro 2014
Romania Nivama 2009
Měď na míru ? Pěkně nám to šlo s cenama nahoru, co ...
Mě to čeká letos před technickou, na zadní brzdové trubky už se bojím byť jen podívat. Taky mám už připravené všecko v mědi.
tak bylo zase jedno pojezdeni. Jezdilo se dost a malo se fotilo a taky jsme se hodne kochaly . V patek po praci hura smer hory a v sobotu odpoledne navrat.
nejake foto: http://vik2.rajce.idnes.cz/maly_offroad/