Yellow01 píše:Co takhle zvednout auto do vzduchu a na podpěry přidělat třeba plechovej kužel, rozšířeným dolů, aby nemohly vylézt po podpěrách na auto.
O tom som uvažoval v podobe odrezanej plastovej fľaše, kým som sa nerozprával so známymi z vidieka. Myš vie plast prehryznúť. Myš sa dostane všade, vie liezť aj po skle pod uhlom 85°!!! Vie preliezť cez dieru 1cm2, vie prejsť aj vzdialenosť 20 cm dolu hlavou!!!
Koko Loko píše:Podpálit tu boudu?
O tom sme uvažovali viacerí.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Jediné čo nás brzdí sú kamery, strážna služba a svedomie.
Laďuša píše:Na myši znam jako účinnou jedině kočičku, jinak se množí a škodí ve velkým...
Kočka či pes nepripadajú do úvahy. Garáže sú v nevyužívanej časti objektu jedného dnes neexistujúceho ústavu. Boli by v uzatvorenom priestore bez dostatočného vetrania, okien a možnosti vybehnúť na čerstvý vzduch. Je to klasická murovaná dvojgaráž predelená čímsi ako sadrokartón.
Vyskúšam ten nápad s rezistinom. Keď tam Nikitu za suchého počasia preveziem, tak natriem časti blatníkov, prípadne aj nejaký kartón, nech tam je smradu viac. Možno prihodím na zem a k rúram aj nejaké handry namočené v nafte. Oboje sa dá priebežne obnovovať. Len dúfam, že jedna "dávka" vydrží smrdieť aspoň mesiac.
Len ma mrzí, že budem musieť auto riadne pozatvárať. Doteraz som vždy mal okienka na tri centi pootvorené. Uzavrieť páčkou prívod vzduchu, páskou zalepiť a rezistinom natrieť otvory pod rezervou a nádržou.
Je ešte na kasni nejaký montážny otvor do karosérie? Okrem prechodiek na kabeláž.
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Poznámka pre provokatérov: hrzdou spôsobené otvory vo vlastníctve nemám
Ďakujem za snahu poradiť, snáď z toho niečo bude.