Moje 2107 a začína rekonstrukce
Moderátor: Moderátoři
Moje 2107 a začína rekonstrukce
Zdravím tak rad bych vám představil svoji popelnici , se který budu snažit v přištích měsících udelat funkční autíčko zatím mi stojí u dědy pod stromama
ale v nejbližší době přijdou změny:
postupně budu přidávat obrázky jak postupuji a sem budu dávat případní otázky kdyz nebudu vědět jak dal
ale v nejbližší době přijdou změny:
postupně budu přidávat obrázky jak postupuji a sem budu dávat případní otázky kdyz nebudu vědět jak dal
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Pěkný, ale ... .
Je chvályhodné, že chceš rekonstruovat brzdy, zapalování, měnit spojku, prostě vnitřnosti, osobně si myslím, že by bylo důležitější začít exteriérem. K čemu Ti bude spojka a kvalitní zapalování, když to pořád bude vypadat takhle vrakózně a bude o strach do toho sednout, že při prvním prudším rozjezdu se to bude chtít rozpadnout?
Promiň trochu kritiky do začátku . L.
Je chvályhodné, že chceš rekonstruovat brzdy, zapalování, měnit spojku, prostě vnitřnosti, osobně si myslím, že by bylo důležitější začít exteriérem. K čemu Ti bude spojka a kvalitní zapalování, když to pořád bude vypadat takhle vrakózně a bude o strach do toho sednout, že při prvním prudším rozjezdu se to bude chtít rozpadnout?
Promiň trochu kritiky do začátku . L.
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Okay diki za kritiku samozřejmně budu rekonstruovat celek jako takovej motor pohon budu strikat podvozek měnit kardan převodovku barvit motor měnít těsnení pod olejovou vanou a pod víkom ventilu měnit olej brzdové válečky celou brzdovou kapalinu a musim si jěšte opravit tu kastlu, ale to az někdy pozdeji kromě prahu , protoze na to nemam nejak finance a ani možnost to opravit.
Štěpáne ďekuji myslim že toho využiji
Štěpáne ďekuji myslim že toho využiji
- Karlos 2101