VAZ-2103 rocnik 1980, co s tym
Moderátor: Moderátoři
VAZ-2103 rocnik 1980, co s tym
Pozdravujem,
po mojom nebohom otcovi mi ostal VAZ-2103, auto ma 30 rokov najazdenych 100 tisic km, garazovane. Otec sa o neho vyborne staral a tak je v spickovom stave (ziadna hrdza, motoricky be zproblemov). Momentalna situacia je taka, ze s autom sa dlhodobo nejazdi a pravdupovediac neviem co s nim, kedze konci STK (a emisna je uz presla dokonca) a nechcem auto predat ciganom alebo niekomu kto ho premeni na vrak. Mozte mi povedat ako by ste videli hodnotu tohto auta, pripadne rady ako by som mal riesit jeho buducnost? Dakujem.
po mojom nebohom otcovi mi ostal VAZ-2103, auto ma 30 rokov najazdenych 100 tisic km, garazovane. Otec sa o neho vyborne staral a tak je v spickovom stave (ziadna hrdza, motoricky be zproblemov). Momentalna situacia je taka, ze s autom sa dlhodobo nejazdi a pravdupovediac neviem co s nim, kedze konci STK (a emisna je uz presla dokonca) a nechcem auto predat ciganom alebo niekomu kto ho premeni na vrak. Mozte mi povedat ako by ste videli hodnotu tohto auta, pripadne rady ako by som mal riesit jeho buducnost? Dakujem.
Naposledy upravil(a) Arrow dne pát dub 29, 2011 16:12, celkem upraveno 1 x.
- Michael 4x4
- Kontaktovat uživatele:
- MartasBrno
Načepuj čerstvý benzín, obnov emise a STK a jezdi dál, nenech se od kontrol vyhazovat. STK je pouze psychologický milník. Nedej na řeči, že ten vrak patří do šmelcu a podobně. Kostku z toho umí udělat každej, ale to je škoda. Děkujeme, že ti auto není lhostejné, je pěkné.
Pozn. pro mody: předpokládám, že toto není OT, reaguju na výzvu.
Pozn. pro mody: předpokládám, že toto není OT, reaguju na výzvu.
Je moc hezkej(podle těchto fotek) pokud je motoricky dobrej, tak jezdit, jezdit a jezdit.
Kdyby tohle nemělo projít STK, tak to můžu to svoje rovnou jít shodit ze skály. Já osobně bych byl v klidu...a jezdil!
Kdyby tohle nemělo projít STK, tak to můžu to svoje rovnou jít shodit ze skály. Já osobně bych byl v klidu...a jezdil!
VAZ 2106 - Marina r.1979
http://dean2107.rajce.idnes.cz/
Dva PoJeBy ze Skašova
„Duše se milují od pasu nahoru, těla od pasu dolů."
Gabriel García Márquez
http://dean2107.rajce.idnes.cz/
Dva PoJeBy ze Skašova
„Duše se milují od pasu nahoru, těla od pasu dolů."
Gabriel García Márquez
- MartasBrno
vdaka za povzbudenie, do bazaru to modi mozu presunut, ale momentalne som v situacii ze zvazujem vsetky moznosti, prevadzka/srot/predaj (len nejakemu fandovi). Je to pre mna dost tazke rozhodovanie, kedze auto na jazdenie mam a v Kosiciach kde zijem by som nemal kam Ladu dat (vonku na parkovisku by zhnila, v Humennom je v garazi). Ak by to auto bolo v zlom technickom stave, tak by som nevahal so srotovanim alebo predajom komukolvek, ale o auto sa otec prikladne staral (no a samozrejme ked sa v nom clovek vozil 20 rokov, ma k nemu aj isty citovy vztah)...
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Ale neshnila, zvlášť, kdyby se to rozumně používalo. Voda uschne.Arrow píše:a v Kosiciach kde zijem by som nemal kam Ladu dat (vonku na parkovisku by zhnila,
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- MartasBrno
- Teepee
- Kontaktovat uživatele:
Tak to rozhodování Ti hnedle ulehčím. Do šrotu NEEE. To je absurdní dávat takhle slušné auto sešrotovat.Arrow píše:zvazujem vsetky moznosti, prevadzka/srot/predaj (len nejakemu fandovi). Je to pre mna dost tazke rozhodovanie...
Pokud máš k autu vztah (nebo k autům obecně) sežeň garáž (/nebo ho nech v Humenném, to záleží co je pro Tebe lepší), za pěkného počasí ho vyvětrej a vzpomínej na dětství, kdy Tě v něm táta vozil.
To vše samozřejmě jako druhé auto, ve kterém se nejezdí, v tom se VOZÍŠ.
Bílý LADA a okřídlená spol.
Chlape, Ukrajinu mas blizko, ND lacne, nechaj si ju STK prejdes, hlavne to musi brzdit. Moje tiez stoji cely cas v garazi a ja som v BA, a na STK som bol minuly tyzden a v pohode
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)