zadna prava poloos - problem s vymenou
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
zadna prava poloos - problem s vymenou
Ahojte,
dnes sa mi podarilo zlomit zadnu pravu polos. Snazil som sa ju vybrat, povolil som 4 matky vzadu a cakal som ze mi poloos pojde von ale ani po paceni a buchani sa to ani nepohlo. Neni tam nejaka zavlacka alebo nieco co to moze drzat? ide o 1.7i rv 98 SPI.
Este otazka kedze budem potrebovat druhu tak pasuje to z nejakeho ineho zigulaka alebo nivy 1.6 ? alebo musi byt z 1.7 i??
Dakujem.
dnes sa mi podarilo zlomit zadnu pravu polos. Snazil som sa ju vybrat, povolil som 4 matky vzadu a cakal som ze mi poloos pojde von ale ani po paceni a buchani sa to ani nepohlo. Neni tam nejaka zavlacka alebo nieco co to moze drzat? ide o 1.7i rv 98 SPI.
Este otazka kedze budem potrebovat druhu tak pasuje to z nejakeho ineho zigulaka alebo nivy 1.6 ? alebo musi byt z 1.7 i??
Dakujem.
Začíname -Lada niva 1.7I
Honda blackbird ešte nekončíme
Po uvolnění 4 matek a vytažení šroubů (ty šrouby vytahovat nemusíš) to drží už jenom to ložisko v domečku, bývá to často zarezlý. Je na to rázové stahovák, který se našroubuje místo kola a rázama to odrazíš, pokud ho nemáš, tak nasaď kolo a zkoušej za něho trhat, třeba se ti to povede sundat. Nebo ti taky může povolit kroužek, který tu poloosu drži a je za tím ložiskem, to by si potom musel to ložisko vytáhnout stahovákem.
-
- Kontaktovat uživatele:
dik za rady.. cez vikend to vyskusam.. len sa este chcem poradit ci som spravne analyzoval chybu.. ked som dvihol koleso tak mi behalo hore dole a pocul som zlomenu polos zvonit v obale.. ak je toto moje tvrdenie spravne tak mi skuste poradit ako dostanem ten zlomeny kus co ostal vnutry von? pomohol by magnet?
dik
dik
Začíname -Lada niva 1.7I
-
- Kontaktovat uživatele:
tak uz to mam uspesne za sebou. ja som to vyriesil tak ze som pripravok navaril priamo na poloos. A potom dostalo slovo velke kladivo na hodne dlho..
aj tak som musel nakoniec vybrat aj druhu poloos a nakonie aj diferak bo tam bolo tolko malych ulomkov ze by mi to casom urcite poskodilo diff.
chvalaboho opravene a otestovane..
dik za rady
aj tak som musel nakoniec vybrat aj druhu poloos a nakonie aj diferak bo tam bolo tolko malych ulomkov ze by mi to casom urcite poskodilo diff.
chvalaboho opravene a otestovane..
dik za rady
Začíname -Lada niva 1.7I