A můj kolega Aziz taky není žádná verbež. Zameť si před vlastním prahem a neurážej lidi, který neznáš. Aziz se na úřady nalítá až hanba ... pořád dokola ho honěj kvůli papírování.radek mb píše:moje žena a poté i já ( a to jsem Čech) jsme si podobné fronty museli vystát taky.Jsme snad verbež?Cenek píše:stála asi 40m fronta verbeže z východu
No a od 1.1. Cizinecká policie neexistuje

Jinak Laďka má alarm, což samo o sobě zas tak moc neřeší, nejdůležitější je modrá protivná blikající dioda, která značí, že:
1) Majitel učinil protiopatření
2) Bude to možná dělat rámus
3) Majitel možná učinil i nějaká další protiopatření
4) Kdo by se namáhal ... snazších cílů je kolem dost ...
Od doby, co má Laďka alarm, byl klid. (Od doby, co nemá motor, tuplem

Auto odtlačit? A kam by ho podle vás tlačili?!
S odtahovkou chtěli ukrást auto kdysi kamarádovi v Británii. Nachytal je, ale než stihl seběhnout dolů, byli v čoudu.
K-L - mně už nechybí ani reprezentativní oděv, ale chybí mi chuť se do toho navléct

Jelene, tys nečetl jak jsem fotil holou lebku vykrádající houkající oktávku v cikánské čtvrti? Ten si z alarmu vůbec nic nedělal ... touhle dobou nejspíš už zase krade ...
Jojo, s alarmem Laďky jsem si naposled užil na podzim - jen mě tak nostalgicky napadlo, že si aspoň rozsvítim světla a tak ... tak jsem vzal baterku z Berušky, co má jeden mrtvej článek (startovací kabely obráceně ... au ...), zapojil ... pohrál si s páčkami, tůůůtnul si, vypnul a zapomněl ... jenže jak jsem to neměl dotažený, zazlobilo palubní napětí, během půl vteřiny se auto zamklo, mě u hlavy zabořený tam, kde býval motor, to houklo do sirény, a odemklo .... no ... ještěže nemám problémy se srdcem, nebo tak něco

Tak rychle jsem ještě baterku neodpojil