Jistě. Vivat Hibernatus!Laďuša píše:Náhodou, já bych si rád počkal... Teda za určitých podmínek... Je třeba věřit v budoucí lékařství
2103
Moderátor: Moderátoři
- Michal.2103
Tenhle odstín měl i můj táta na 03 god vypuska 1978, najeto ??
A přidávám se k dotazu, akorát mě zajímá tmavězelená dík !
Kdo nemá Žigula neni "IN", já s Žigulem zvítězim!!! Aneb štamgast na benzínce
Mírně ukecanej vochlasta se zelenym Žigulíkem
1 x Togliatti - 2103 - Laduška
2 x Moskva - 412 a sbírka dílů dávající dohromady jedno auto - Moskvič 2140 ( Super Moskvič 2139 )
2 x Moskva - 412 a sbírka dílů dávající dohromady jedno auto - Moskvič 2140 ( Super Moskvič 2139 )
Je možno použít u modelu s trojpáčkou ale místo nádobky je tam užit pytlík.
http://www.historic-cars.cz/historic-ca ... s-motorkem
http://www.historic-cars.cz/historic-ca ... s-motorkem
Pěkná fotka.
Tedy až na to, že zelená trojka stojí mimo stání (v Gottwaldově, ehm Zlíně by za to byl sprďák ) ) a vytlačuje tak béžovou trojku až do jízdní dráhy. Dál ta reklama na pochybný kapitalistický obchodní řetězec taky není úplně nejvhodnější a na zelené trojce je nulašestkový blinkr a tedy i chybí fajfka na začátku lišty, na béžovce chybí prahová lišta a je vůbec taková omšelá. A ještě ..... Takže vlastně je to fotka úplně hrozná, k ničemu, na nic, ..... a nechápu, proč ji sem vůbec dáváš.
Tedy až na to, že zelená trojka stojí mimo stání (v Gottwaldově, ehm Zlíně by za to byl sprďák ) ) a vytlačuje tak béžovou trojku až do jízdní dráhy. Dál ta reklama na pochybný kapitalistický obchodní řetězec taky není úplně nejvhodnější a na zelené trojce je nulašestkový blinkr a tedy i chybí fajfka na začátku lišty, na béžovce chybí prahová lišta a je vůbec taková omšelá. A ještě ..... Takže vlastně je to fotka úplně hrozná, k ničemu, na nic, ..... a nechápu, proč ji sem vůbec dáváš.
- MartasBrno
Takže je všechno špatněHurikán píše:Pěkná fotka.
Joooo, tak tys tomu dal na prdelHurikán píše:Tedy až na to, že zelená trojka stojí mimo stání (v Gottwaldově, ehm Zlíně by za to byl sprďák ) ) a vytlačuje tak béžovou trojku až do jízdní dráhy. Dál ta reklama na pochybný kapitalistický obchodní řetězec taky není úplně nejvhodnější a na zelené trojce je nulašestkový blinkr a tedy i chybí fajfka na začátku lišty, na béžovce chybí prahová lišta a je vůbec taková omšelá. A ještě ..... Takže vlastně je to fotka úplně hrozná, k ničemu, na nic, ..... a nechápu, proč ji sem vůbec dáváš.
Jinak ale jo, krása Co na tom, že jsou tam mouchy, v pořádku to je, a to hodně!
VAZ 2101, r.v. 1978 - Tajfun
VAZ 2103, r.v. 1978 - prostě a jednoduše Modrej
VAZ 2103, r.v. 1978 - prostě a jednoduše Modrej
- MartasBrno
- Michal.2103
ehm ehm...ta zelená trojka "Laduška" je moje, jak jsem to koupil tak to mám a mám jí rád. Joo parkuju jako prase ale tady je to výjimka, jinak jsem puntičkář
Kdo nemá Žigula neni "IN", já s Žigulem zvítězim!!! Aneb štamgast na benzínce
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Asi nejoptimističtější den v roce má datum 21.03. To neni náhoda!
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- MartasBrno
-
Zdarec, chtěl bych vám ukázat mou novou 03. Konečně jsem si splnil sen
Rád bych připojil foto,ale při odesílání mi to hlásí, že nebyl zvolen typ odeslání...
V menším rozlišení se mi to konečně povedlo
Rád bych připojil foto,ale při odesílání mi to hlásí, že nebyl zvolen typ odeslání...
V menším rozlišení se mi to konečně povedlo
Naposledy upravil(a) Lukáš Mlýnek dne stř dub 20, 2011 01:44, celkem upraveno 3 x.