Včera jsem se stal šťastným (zatím ) vlastníkem VAZu 2106, klasické šestnáctistovky.
Rv. je 1978, je po prvním majiteli a většinou garážovaná, poslední rok jenom stála v garáži,
najeto má 72 tisíc (172t?). Koroze na pár místech je a pár věcí se samozřejmě musí doladit...
Výborně, koukam, že všechno zlý je pro něco dobrý
Škoda, že Praha je jinej kraj než Ova, Federální Ministerstvo Dopravy je podle mě jedna z nejlepších kombinací na espézetce.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Hej fotky super, jednou na to budeš koukat i na ten chleba s jízdenkou s nostalgií v oku . ) Pro jedno svoje auto jsem jel za Prahu s batohem plným vercajku a se spacákem (auto mělo dojet zpět 500km po ose). Na to se nejlíp vzpomíná na tyhle akce.
pekná, nech ťa to auto serie čím menej
k tým kilometrom, ak je to iba 70 000, nebude vysedená sedačka, alebo nebudú nejak extra zošmykané pedále.... tých vecí sa dá skontrolovať viac...
Gumy na pedálech se dají vyměnit, na sedačkach mohly bejt potahy. Chce to okouknout takovýdle detajly a udělat si posudek, ze kterýho budeš pro sebe vycházet. Jinak je to ale úplně zbytečný, protože jestli to má 70, 170 a nebo 270 tisíc kilometrů, tak to auto je furt v takovým stavu, v jakým je. A o to jde
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
No to je stejně jedno Marťas si jistě udělá ňákej úsudek, o jehož rezultu nás poinformuje
Dva PoJeBy ze Skašova
Laďuša píše:Gumy na pedálech se dají vyměnit, na sedačkach mohly bejt potahy. Chce to okouknout takovýdle detajly a udělat si posudek, ze kterýho budeš pro sebe vycházet. Jinak je to ale úplně zbytečný, protože jestli to má 70, 170 a nebo 270 tisíc kilometrů, tak to auto je furt v takovým stavu, v jakým je. A o to jde
Přesně tak. To samý můj kombík. Majitelé furt mleli o pár tisících, janže si odmítali přustit, že těch 23 000 to mělo v roce 98 kdy s tím jeli naposled a naposled si udělali záznam. To, že s tím pak jezdil mladej jsem se dozvěděl asi mírně neplánovaně.
Každopádně i sebemíň takovýhle jetý auto bude mít třicet let, takže stejně vyžaduje pozornost.
VAZ 2102 r.v.74 1984-1997 "Legenda"
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!