Lada Priora - vlastnící
Moderátor: Moderátoři
-
- +Stano-
- Kontaktovat uživatele:
Neviem ako v Čechách, ale u nás na Slovesnku sme mali na Priore Kama-Euro 236, 185/65 R14. http://kama-euro.ru/allseason/?m=236
- Fišer Jiří
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Ano taky mam pneu Kama
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
-
Jo zkus se poohlídnout na internetu (na náklaďáky se dají běžně sehnat a občas ty firmy maj v nabídce i osobní), mě se podařilo sehnat jednu do páru k rezervě asi před dvěma rokama, ale nemyslím jinak, že by mělo valnou cenu je shánět, i když cena byla dosti příznivá. Ale mám ještě starší vzorek KAMA 208 nebo 207.
21113 >>> 21113 >>> 21113
Komu není rady, tomu není pomoci.
Komu není rady, tomu není pomoci.
Dotaz. Mám na 2112 Kama 217, najeto 30 kkm, na předku jsou zralé na výměnu. Je to "rozumný" počet najetých km ? A lze uznat ruské označení "vločkou" za vhodné k zimnímu (naprosto minimálnímu) provozu ? Chci dát také jednu novou do páru s rezervou.zelvotron píše: Ale mám ještě starší vzorek KAMA 208 nebo 207.
- Fišer Jiří
Pneumatiky značek Amtel, Dněprošina, Kama a Rosava v ČR prodává firma Veha CZ
Kamu nejvíce podobnou požadovanému typu jsem našel tuto: http://pneumatiky.czveha.cz/osobni/all- ... =0&rafek=0
Ze všech zmíněných značek ve mě budí největší důvěru Amtel. Do toho bych klidně šel. Koko-Loko na Amtelech jezdí (letní i zimní) a je, pokud vím, naprosto spokojen.
Kamu nejvíce podobnou požadovanému typu jsem našel tuto: http://pneumatiky.czveha.cz/osobni/all- ... =0&rafek=0
Ze všech zmíněných značek ve mě budí největší důvěru Amtel. Do toho bych klidně šel. Koko-Loko na Amtelech jezdí (letní i zimní) a je, pokud vím, naprosto spokojen.
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
Kamy byly na Kalině původně, co do spotřeby, komfortu i stability si moc stěžovat nemůžu, ale vypadávaly z nich segmenty, ta guma se normálně drolila.
Pak jsem koupil Kumho KH15 a GY UG7+ na zimu. Letní kumho parádní na vodě za mlada, jak se sjíždí a stárnou, lepší se na suchu a na vodě horší. Celkově ale slušný.
GY mě nenadchnul ani nezklamal.
Obojí za tu cenu obstojná kvalita a životnost cca 40-50 tisíc.
Pak jsem koupil Kumho KH15 a GY UG7+ na zimu. Letní kumho parádní na vodě za mlada, jak se sjíždí a stárnou, lepší se na suchu a na vodě horší. Celkově ale slušný.
GY mě nenadchnul ani nezklamal.
Obojí za tu cenu obstojná kvalita a životnost cca 40-50 tisíc.
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
ja neviem ake som mal na priore povodne, no viem ze dve z nich este stale jazdia na samare a nemozem si stazovat. Na Priore som ich menil len preto, ze sa mi nepacil rozmer R14. Ale urcite to neboli tie iste co ma Tommel, to jedine viem
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
-
- Fišer Jiří
vědět to dřív,tak jsem ti za dobrou cenu nechal ty původní Kamy i s elektronama co byly na mí Prioře,elektrony jsem si chtěl původně nechat na zimu,ale nevěřil jsem, že bych Kamy samotný prodal.Teď jsem si koupil plecháče, ještě řeším zimáky!Igithegreat píše:Ja o nich uvazoval jako o lacinejsich pneu na moje Punto. Jezdim po Praze a jediny co nechci je cina a protektor. Tak sem si rikal, ze nejakej Kamy (pokud se davaji na kalinu ci prioru) bych klidne koupil a hodil na Puntaka. Alespon neco by na nem bylo ruskeho
Lada 2171
LADA JE Můj Život
LADA JE Můj Život