Východ vs. Západ
Moderátor: Moderátoři
-
Z fašismu si taky dělá někdo srandu máváním hákovým křížem?
Mávání sovětským praporem je jeden z důvodů, proč už na srazy nejezdím.
Mávání sovětským praporem je jeden z důvodů, proč už na srazy nejezdím.
zde
Kua vsecko hraje pro ty podnikatelse zazobane prasata ....
Tak a už zbývá jen ten Jelen a můžeme vytáhnout oponu.
Dostal ste Bludišťáka!
Klikněte zde pro zobrazení.
Kua vsecko hraje pro ty podnikatelse zazobane prasata ....
Tak a už zbývá jen ten Jelen a můžeme vytáhnout oponu.
Dostal ste Bludišťáka!
Klikněte zde pro zobrazení.
- Křečík Barbuška
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
No konečně se našel někdo, kdo mi prapůvod toho slova vysvětlil. Já to totiž kdysi i hledal a moc jsem nepochodil.Veverka píše:Kdepak,soudruh není novotvar,ale používal se v českých knižních westernech už před vřsr,a to ve významu přítel.
Každopádně já měl Mayovky po babi, už nevím rok vydání ... no, ale asi to bylo už poválečný. Vinnetou nebyla ta tlustá bichle co pozdějc, ale byly to tři paperbacky. A tam o soudruzích nic nebylo, pokud se dobře pamatuju (, hihi ).
Ale možný to je.
K-L - to je vidět, že mě ještě neznáš, já su pařez, tudíž já budu odstraněn fyzicky nebo podvodem .
Na kandidování kamkoliv jsem ještě moc hloupej
K-L - on se dycinky někdo najde, kdo to ve spanilce vytáhne. Ale řekl bych, že na diváky to má vliv asi jako ty "Leninovy necky"
Acibuk: Výsměch tyranovi je forma satisfakce. Zkus se přestat řehnit, podívej se na fotky, kde někdo z Ladaklubu mává sovětskou vlajkou, a zkus sám za sebe si nahlas říct, že "ten člověk s láskou vzpomíná na Sovětský svaz". A pak mi řekni, jestli sis u toho nepřipadal jako debil.
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
Musíme nepochybně zákázat švédskou vlajku,britskou(třeba za miliony zabitých indů v protibritském povstání)francouskou za bonapartismus=za narušení suverenity českých zemí,klidně i polskou za zabrání těšínska a vyvraždování němců,židů,ukrajinců a litevců poláky pár let před rokem 1939
Ludia boží,zobuďme sa,dokud je čas !
Ludia boží,zobuďme sa,dokud je čas !
to já taky. A světe div se zvolili mě do zastupitelstva.Inu jaký obyvatelé, takový vedenídmatej píše:Na kandidování kamkoliv jsem ještě moc hloupej
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
Aaargh. Sviňa PhPbB mě zas odhlásila.plavec píše:to já taky. A světe div se zvolili mě do zastupitelstva.Inu jaký obyvatelé, takový vedenídmatej píše:Na kandidování kamkoliv jsem ještě moc hloupej
Doufám, že zastupitel budeš lepší než mechanik
Zkus navrhnout to bití mechaniků . Ono vůbec takový veřejný bičování ... středověké metody mohou být leckdy velmi funkční
To souhlasím.dmatej píše:středověké metody mohou být leckdy velmi funkční
Tak na to by chtělo rovnou zřídit ústav s nepřetržitou službou, kam by mechanici docházeli pravidelně. Protože tohle by byla velká a dlouhodobá záležitost.dmatej píše:Zkus navrhnout to bití mechaniků
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
- autobazareliska
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Náhodou, trest smrti bych zaved. A klídek, vidim v tom flejm
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
A proč zase cpeš politické názory? Tady jde o mírné (bez uvozovek) upozornění mechaniků, že jim taková práce neprojde (systém reklamací v tomhle evidentně nefunguje).autobazareliska píše:..a nechtěli byste rovnou začít veřejně popravovat ? třeba lidi s opačnými (politickými) názory ?
Trest smrti bych taky zavedl, flejm neflejm. Otázka je, jak zajistit, aby nebylo možné zneužití ... zvlášť dneska, kdy si zákony vykládá každej jak chce, úředníky nevyjímaje. Každopádně to není na pořadu dne, protože EU trest smrti výslovně zakazuje.
- autobazareliska
jednak si mě nazval cizím pojmem- který si myslím není pro mě zcela vystihující, takže se vžívám do role a druhak jakožto mechanik mám trošku výhrady k nekonkrétním kecům na ně...
Máš s nějakým problém ?, styčí říct, ten a ten je fušér protože todle podělal... věřejný bičování z čistě preventivních důvodů tady navržené se mě tak trochu dotklo -čili vidím jasnou suvislost se zavedením preventivní likvidace rozvracečů vaší pravdy
Trest smrti? ano, ale pouze v naprosto bezpochybně prokázaném případě. A kdo je takovej jasnovidec aby tu naprostou jistotu zaručil ?? Mám s policií a vůbec právním systémem v tomdle státě a jeho nestranností a spravedlností více než velké zkušenosti a nevěřím mu ani datum....
Máš s nějakým problém ?, styčí říct, ten a ten je fušér protože todle podělal... věřejný bičování z čistě preventivních důvodů tady navržené se mě tak trochu dotklo -čili vidím jasnou suvislost se zavedením preventivní likvidace rozvracečů vaší pravdy
Trest smrti? ano, ale pouze v naprosto bezpochybně prokázaném případě. A kdo je takovej jasnovidec aby tu naprostou jistotu zaručil ?? Mám s policií a vůbec právním systémem v tomdle státě a jeho nestranností a spravedlností více než velké zkušenosti a nevěřím mu ani datum....
..."Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům."