moc dlouho pod tim majo nelezelTommel píše:Raduz píše:Mechanika soudit mohu akorát podle toho jak se cca 3 hodiny snažil vyměnit lana RBtak to je huste, vyměna lanka ručni brzdy na Samare ( ten samej system ) trvala 30 minut ?
![]()
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Moderátor: Moderátoři
moc dlouho pod tim majo nelezelTommel píše:Raduz píše:Mechanika soudit mohu akorát podle toho jak se cca 3 hodiny snažil vyměnit lana RBtak to je huste, vyměna lanka ručni brzdy na Samare ( ten samej system ) trvala 30 minut ?
![]()
Po čase reakcezelvotron píše:Dmatej promiň ale to je jejich problém a měli by si uvědomit, že je rok 2009 a nikoliv 1979 a ten pán rozhodně jako odborník tedy moc na mě nezapůsobil (mechoši jo, ty jsou v pohodě). To je opravdu názor jako poď mě jebat, proč sis vlastně Kalinu nekoupil na Mělníku/Koněvce pak bys asi mluvil jinakSice si možná jejich chování zanalyzoval správně, nicméně to není žádná omluva a takovýho člověka by pokud né vyrazit měli někam uklidit, aby nebyl veřejnosti na očích.
Taky nechápu,kdo z nás tu krtizuje prodejny a servisy škodovky na škodováckých forech?Příspěvky Ládíka mi připadají trochu jako úlet,navíc nazývat Vojtu blbečkem,tím si mě Ladíku docela drsně namíchnul,neznáš ho,nevíš o koho jde a mě se to nelíbí.plavec píše:Jo To by mě taky docela zajímalo, proč se škodovkář registruje na Ladaforu.zelvotron píše:No asi tak...Jelen píše:Jen tak mimochodem, pokud nejste pan Burian a nemáte s tím nic společného, tak proč jste se zde registroval a reagoval právě na toto?
Leda až bude mít náladu na to vytáčet "cizí" lidi.Jelen píše:Od té doby se tu už neukázal, tak pochybuju, že se ještě objeví.
To je jeho standartní vyjadřovací způsob, bohužel!Fišer Jiří píše:vše v dosti nevybíraným tonu.
Proto zastávám názor, na Koněvce nový nekupovat,ale radši v Sadské.Raduz píše:Nebo si vemte příklad že si auto koupíte v Praze na Koněvce v autosalónu, kde mi přijdou velice pohodový, a jedeš na první garančku do Mělníka, věřím tomu že to bude u 99% zákazníků i poslední návštěva Mělnicka!
Asi nezájem a neochota něco řešit, jak smutné.Taky je otázka jestli si někdo (a jak moc) v Praze na něj stěžoval.Kdyby si totiž stěžovalo víc zákazníků, tak už by s tím museli něco udělat, a musí jim bejt pak jasný, že to lidem vadí.Raduz píše:Já se divím, že si toho ještě nikdo z pražského ústředí nevšiml a nevyhoděj ho,
Když jsme v roce 2001 s tatíkem kupovali 2112, tak nám dali papír se servisy kde dělaji záruční kontroly, v Mělníku byl otec tuším pouze jednou nebo dvakrát, v Praze je také servis na Průběžné, ale před tím nás na Koněvce varovali, byl servis také v Radlicích tuším někde u Kříže, tam nakonec otec ke své spokojenosti jezdil, ale vše trvalo trochu déle neboť oni pro vše jezdili do Mělníka, ale splnilo to účel - nepřijít s B do osobního kontaktu. V radlicích je to, ale zrušené, kam se přestěhoval nevím, takže jezdí do Sadské.plavec píše:Proto zastávám názor, na Koněvce nový nekupovat,ale radši v Sadské.
To jsem už taky slyšel, že jsou pro celou Evropu.Tady ve městě má jeden Slovák taky 111ku a co sme se bavili , tak spíš sežene díly na Mělníce než doma na SK. To ale mělníkovce neomlouvá a nemaj se chovat jako "pán velkomožný"Raduz píše: protože jsou sklad pro celou EVROPU.
O návštěvě na Mělníku jsem okamžitě imformoval Most a než jsem dojel domu měl jsem od nich na meilu návrh dopisu se stížností adresovaný přímo řediteli!Doporucuju napsat stiznost prave na CS AutoLada