moje slovaJelen píše:Já dnes vyjel na kole, asi 500m se mi nechtělo jít pěšky a auto startovat nemělo cenu a dlouho zas na tý herce nepojedu
Cyklisté
Moderátor: Moderátoři
Ja mam tuto potvoru: [URL=http://www.bike-eshop.cz/horska-kola-ap ... _cmp=zbozi[/URL] , vytahl jsem ji tento vikend, nafouknul kola, namazal retez a odjezdil poctivych 60 km (za oba dny ). Kolo mam dva roky a moc jsem zatim nenajezdil -asi 800km, ted toho mam dost v praci, po bankach si vyrizuju hyposku, skola, treninky, obcas zajdu na pivko... Takze na kolo mi vychazi tak jeden vikend v mesici, to neni moc slavnyplavec píše:Tak co, už ste letos vytáhli bicykly?
Já ho už umyl a byl 2x projet, tak ještě namazat a poštelovat a můžu zase jezdit.
Dva dny nato seděl Pú na své větvi,
pohupoval nohama sem a tam,
vedle něj, stály čtyři hrníčky medu...
pohupoval nohama sem a tam,
vedle něj, stály čtyři hrníčky medu...
Na pivko je pro mě ideální jet právě na kole. Autem si to nelajznu. A taky to vyjde levnějcutia píše:obcas zajdu na pivko
Tyjo to jsem slabota, já za první dva dny jen 39 km. Ale zas to bylo skoro pořád do kopce.utia píše:odjezdil poctivych 60 km (za oba dny ).
Dneska jsem chtěl udělat 50tku , ale poprchává, tak nepojedu.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
Tak třeba minulý týden jsem na kolo neměl čas, takže až dneska svých oblíbených 17km víceméně lesníma cestama.Musím ovšem dofouknout "galusky" a pořádně ten stroj umejt a naleštit. Taky musím vyměnit gripy- už je to hrůza. 3242 km a mám stále původní- protáčej se a jsou odrbaný. Je to hamba je tam ještě mít.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Co to je gripy? Jinak já se těšim, až bude po zkouškovým, na kole už jsem nebyl ňákej ten měsíc a už bych zase chtěl...
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Michael 4x4
- Kontaktovat uživatele:
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Aha, dík. Plavče, nemáš ty pech i na kolo? To mam taky původní, nic se neprotáčí, neni to ošoupaný a kolo má nalítáno necelých 5000km
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Nemám.Kolo je to jediný co v pohodě funguje.Laďuša píše:Plavče, nemáš ty pech i na kolo?
Nevidím na tom nic neobvyklýho profi bajkeři doporučujou po cca 2,5 tis až 3 tis km měnit. Taky nezapomínej že s tim jezdim leckdy v horších podmínkách ne jen po nový silnici do druhý dědiny a zpět. S kolem myslím.
Jo ale to máš takový ty co byly na Libertě ne? Ty tvrdý- podobný jsou i na stavebním kolečku (kotouči)Marťas píše:Já mam na svém kole najeto kolem 13 000 a gripy jsou to poslední, co by mě napadlo měnit
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Profi bajkeři taky nosí ty buzioblečky
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- ger007
- Kontaktovat uživatele:
To su neni BUZIOBLECKY, to su cyklisticke DRESY !! rovnako ako futbalisti, hokejisti, tenisti, vsetci maju urcity typ dresu, preco sa to ma volat buzioblecek je to obycajny dres vyrobeny z modernych latok, je predusny a pohodlny, to ze prilieha k telu je z cisto praktickych dovodov, aby si mal co najmensi odpor, aby ti to neplantalo na tele. TY JEDEN NESER MI !Laďuša píše:Profi bajkeři taky nosí ty buzioblečky
Naposledy upravil(a) ger007 dne stř čer 23, 2010 22:02, celkem upraveno 1 x.
Be better, not second best
if not better, be different
LADA !
1x2104X 16V, 1x 21044, 2 x 1111, 1xB210, 1xJawa550, 1x Toyota Avensis T25
детские игрушки
LADA !
детские игрушки
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně se nerozčilovat, Maťoger007 píše:TI JEDEN NESER MI !
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- ger007
- Kontaktovat uživatele:
Hurikán píše:Když má na sobě někdo tenhle buz... teda dres, tak automaticky jede o 15 km/h rychleji, než ten, kdo jede stejně rychle v normálním oblečení.Laďuša píše:Profi bajkeři taky nosí ty buzioblečky
Funguje to úplně stejně, jako dva rychlé pruhy na autě.
predstav si nasledujucu situaciu, ides sa odviezt na bicykli taky maly vylet 150km pojedes z kopecka do kopce samozrejme sa spotis pokial mas bavlnene tricko pri prvom zjazde z kopecka (rychlost staci 50 - 70km/h) tak ti garantujem ze si prefukany na peknu chvilu, pokial mas dres tak ta neprefukne, respektive prefukne ale nie tolko, nejde tam o Image alebo o to ze ides rychlejsie ide o princip !
Be better, not second best
LADA !
детские игрушки
LADA !
детские игрушки