Kultovní auta ČSSR

Volné rozjímaní na téma "proč jsem si raději nekoupil Ladu" a podobná zpovědní témata.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

Hurikán píše:Zpracování odpovídá zhruba nulatrojce. Je tedy o chlup lepší, než u jednadvacítky
No nevim, jednadvacítka je zatim špička ve zpracování, na ní nemam jedinou vadu, to z dvacetštyrky zas tak odvázanej nejsem, chyby tám jsou.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]

Chatka 12 forever :toothy10: ►Stodolní II◄ :) Estonian-czech crazy night :partyman: Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno ;) Tři sestry <|||> Ladagang 8) °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

:!: keréklampás :!:
Hurikán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hurikán »

Jasně že tam jsou chyby. U mě třeba šikmo nalepené PZ světlo. Ale lakováním a provedením (množstvím) detailů mě přijde lepší než jedenadvacítka.
Моя фотогалерея здесь.

Я слежу за тобой. Всегда!
Obrázek
Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

Tak to já radši oželim jednu chromovabou linku a nápis, než otřepy u blinkrů a na puklicích...

Chatka 12 forever :toothy10: ►Stodolní II◄ :) Estonian-czech crazy night :partyman: Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

Teepee
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teepee »

Hurikán píše:Jasně že tam jsou chyby. U mě třeba šikmo nalepené PZ světlo. Ale lakováním a provedením (množstvím) detailů mě přijde lepší než jedenadvacítka.
Ještě jsem jí v ruce neměl, ale jestli jsou to světla plastová, jako u LADY, tak ta drží na čepu a jsou otočná, takže srovnat jdou raz dva. Ona totiž synova 2103 měla nějakou nehodu a přišla o oba nárazníky tak jsem vůz rozebral a nárazníky přilepil a viděl jak se věci mají.
Jinak mám doma zase balíček, co je v něm zatím nevím, jsem v práci, tak večer.
Bílý LADA a okřídlená spol.
Hurikán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hurikán »

Teepee píše:jestli jsou to světla plastová, jako u LADY, tak ta drží na čepu a jsou otočná, takže srovnat jdou raz dva.
Jo, to by odpovídalo. Já modely teda zásadně nevybaluju, takže se holt musím smířit s křivým světlem. :D Leda obal propíchnout špendlíkem a narovnat. Jenže to by už byl zase poškozený obal, mohl dovnitř vnikat prach, .... :lol:
Моя фотогалерея здесь.

Obrázek
Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

To je šílenec, hoďte na něj síť :D

Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

Hurikán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hurikán »

:lol: To víš, každej máme nějakou tu úchylku. A tos ještě neviděl, co dělám s magnetofony, natož s gramofony a věcmi s tím souvisejícími. :P 8)
Моя фотогалерея здесь.

Obrázek
Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

Hurikán píše:To víš, každej máme nějakou tu úchylku
No dobrý, já jsem třeba jako malej měl skoro hrůzu z toho, že se třeba může smazat nápis, hlavně z lesklých ploch. Takže na takový plochy, když jsem něco psal, co mělo zůstat trvale, jsem to přelepoval izolepou, aby se k tomu nemohlo :D Samozřejmě teď to vypadá tak, že to písmo je rozmazaný, tak jakoby rozteklý pod tou izolepou, no čitelný to je dobře a po těch letech už to asi ani nepokračuje... :lol: Psaní nebo kreslení (obyčkou nanečisto, pak jsem to musel obtáhnout něčim trvalým) obyčejnou tužkou u mě prakticky nepřicházelo v úvahu, dyť to ztrácelo intenzitu a mazalo se to, když se na to sahalo :mrgreen: A nedejbože, když jsem u ňáký knížky zjistil, že při rytí nehtem na nápis na křídovým papíře se tento jakoby taky zesvětluje a ničí.. No to byl stres, naštěstí jsem knížky nezalepoval do izolepy... Ale třeba 2 vrcholný díla Titaniku (na jehož kreslení jsem byl kolem roku 1998 úchylnej) jsem celý omotal izolepou... No hrůza, eště že tuta fóbie se u mě ztratila 8)

Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

zelvotron

Příspěvek od zelvotron »

Hurikán píše:
Teepee píše:jestli jsou to světla plastová, jako u LADY, tak ta drží na čepu a jsou otočná, takže srovnat jdou raz dva.
Jo, to by odpovídalo. Já modely teda zásadně nevybaluju, takže se holt musím smířit s křivým světlem. :D Leda obal propíchnout špendlíkem a narovnat. Jenže to by už byl zase poškozený obal, mohl dovnitř vnikat prach, .... :lol:
V žádným případě, porušil by jsi originální obal, už by to ztratilo hodnotu :P :lol:
21113 >>> 21113 >>> 21113

Komu není rady, tomu není pomoci.
Hurikán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hurikán »

zelvotron píše:porušil by jsi originální obal, už by to ztratilo hodnotu :P :lol:
No právě!!! :D
Моя фотогалерея здесь.

Obrázek
zelvotron

Příspěvek od zelvotron »

Nakonec právě díky vadě se z toho může stát ceněnej kus :D , já mám třeba na šestsetrojce horní část jedný kapsy na zadním blatníku trochu ohnutou. Ale vybaluju, projet se to musí :oops: :P
21113 >>> 21113 >>> 21113

Komu není rady, tomu není pomoci.
Teepee
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teepee »

Taky jsem to nevybalil, pár svých má syn normálně na hraní, tak tím nijak nestrádám. A třeba je někdy vybalim.
Bílý LADA a okřídlená spol.
Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

To prostě asi nejsem schopnej pochopit... K čemu je auto vakuově zalitý v plastu? :P To si ani na poličku nemůžete vystavit, bo by to vypadalo dost odpudivě :mrgreen:

Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

Petr 06

Příspěvek od Petr 06 »

Tak se nám dnes ráno v trafice objevil záporožec.
Stará láska nerezaví.
---------------------------------
21061 1985 (1995-1997)
2106 1977 (1997-2005)
Hurikán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hurikán »

Laďuša píše:K čemu je auto vakuově zalitý v plastu?
K tomu, že se neumatlá, nezapráší a zůstane stále takové, jaké bylo v okamžiku nákupu. A kdyby bylo nejhůř a já neměl na chleba, tak jej můžu prodat a budu v krutým balíku, neboť se obohatím na úkor nebohéch sběratelů. :lol:

A furt lepší vakuově zabalený autíčko, než vakuově oblepená knížka. :evil4: :P :mrgreen:
Моя фотогалерея здесь.

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Volné klábosení - všechny ostatní značky“