motor lancia?
Moderátor: Moderátoři
motor lancia?
Zdravym chcel by som do lady motor s lancie prismy 1.6 benzin len sa bojim toho ze na tom je rozdelovac na hlave a asi by mi to nevoslo tak dopredu mate s tym niekto skusenosti? dakujem.
- Atex
- Kontaktovat uživatele:
miskoo, ahoj, ja mam v ziguliku motor z lancie delty 1.6 turbo, zrovna vcera jsem s tim poprve jezdil. Pokud to mas bez turba, tak polovina prace. Kazdopadne musis vyrezat pricku mezi motorem a kabinou, motor ti bude docela hodne zasahovat pod palubovku. Je treba lehci uprava prevodovky, setrvak a spojka pasuji ze zigula. Trochu problem jsem mel s vyfukem, ja ho mam natahly od svodu hned nahoru k hlave (tam mam turbinu) a od turbiny dopredu k celu, jinde ho nenacpes.
Podrobnejsi info najdes v mem tematu na poslednich cca 20ti strankach: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... torder=asc
Podrobnejsi info najdes v mem tematu na poslednich cca 20ti strankach: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... torder=asc
Fiat Coupe 16VT+ - T3/4 powered - Simota intake, Big intercooler - Prosport EBC + Defi Boost Gauge - Free 2.5' exhaust - ext. Wastegate, Walbro 255 - Unit managed by lanciahf.eu
Lada 2106, 2006 - 2013 Konec
Bratrstvo Vana Tallinn
Bratrstvo Vana Tallinn
- Atex
- Kontaktovat uživatele:
Mel a velky.... Ale kdyz to nechas po kupe na motoru, tak to jde. Pak se tam jedna jen o plus a minus. To je napajeni RJ, z RJ je jen napajeni palivoveho cerpadla a impulz do civky. Altik a starter mam na zigulackych kabelech. Nakonec napajeni relatek na motoru a hotovo.miskoo píše:nemal si problem s elektroinstalaciou predsa vstrek a riadiaca jednotka
Fiat Coupe 16VT+ - T3/4 powered - Simota intake, Big intercooler - Prosport EBC + Defi Boost Gauge - Free 2.5' exhaust - ext. Wastegate, Walbro 255 - Unit managed by lanciahf.eu
Bratrstvo Vana Tallinn
Bratrstvo Vana Tallinn