... já v blizzardu použil pěnový polyuretan. tlumící vlastnosti výborný, ale UV záření ho rozloží na prach, to ale zde nevadí. na podlahu jsem použil molitan, na kterým je z jedný strany taková jakoby guma. název toto materiálu neznam
Moderátor: Moderátoři
molitan jsem pouzil taky, rovnez s jednou stranou tvrzenejsi, a ona se v nem drzi voda. svina jedna. a ja znam miralon jako penovy material pod plovouci podlahy o sile od 3mmEMI píše:to určitě, avšak pokud mě paměť něklame, tak oficiální obchodní název je mirelon. izolace na trubky to na sobě má přímo napsaný, ale ruku do ohně bych za to nedal![]()
... já v blizzardu použil pěnový polyuretan. tlumící vlastnosti výborný, ale UV záření ho rozloží na prach, to ale zde nevadí. na podlahu jsem použil molitan, na kterým je z jedný strany taková jakoby guma. název toto materiálu neznam
.Marek89 píše:Kvôli čomu si založil oheň v bloku motora ? Obrázek
Cory píše:aby som vyhnal démona
je to normalna striebrenka, natieral som to normalne stetcom, ona sa tak dobre zlieva, takze nevidno, ze je to natierane rucneHurikán píše:![]()
![]()
Tohle je kandidát do top ten Hlod roku.
Cory, čím jsi natřel blok? Stříbřenkou na roury od kamen, nebo je to něco sofistikovanějšího? Vypadá to pěkně.
To už je ortodox.Little Red Riding Hood píše:hranate..