Na LPG nejde do otáček
Moderátor: Moderátoři
a jsem já vůbec já
... zapojení neni složitý: + je přepínačem přiváděn buď na cívku od LPG nebo benzínu a nebo v mezipoloze nikam a "sytič" pouze spíná plus na cívku reduktoru. dále je jeden fous na kontrolku rezervy stejně jako u benzínu ( nemají to všechny systémy ale muj například jo)
pozn.: + = sv 15. ->okruh LPG jde s klíčkem. k tomu ještě kostra a to by mělo bejt všechno
... zapojení neni složitý: + je přepínačem přiváděn buď na cívku od LPG nebo benzínu a nebo v mezipoloze nikam a "sytič" pouze spíná plus na cívku reduktoru. dále je jeden fous na kontrolku rezervy stejně jako u benzínu ( nemají to všechny systémy ale muj například jo)
pozn.: + = sv 15. ->okruh LPG jde s klíčkem. k tomu ještě kostra a to by mělo bejt všechno
red BA3 21061, 1984, 4q, LPG
BLIZZARD = iron fist in a velvet glove
osa Klatovy - Plzeň - ....
BLIZZARD = iron fist in a velvet glove
osa Klatovy - Plzeň - ....
Tak pardon,podle těch příspěvků jsem tak usoudil..Jinak mě ted velmi zajímají krádeže v Praze.Mám v autě pár vychytávek,aby nešlo hned nastartovat a houkalo při otevření.Ale stejně bojim.Mám jeden typ,ten musim ověřit.Tam jistí spoluobčané rozebírají auta.Je to ze Slaného směrem na Šlapanice.Jinak se omlouvám za OT.Chtěl jsem jen pomoci.Jelen píše:martinz, nevím, co tím chtěl básník říci, ale jakke není Jackal, toho znám , prozradila by ho IP, Leopolda je taky někdo jiný.
Navíc by ho prozradil pravopis.