Majova Sámoška - Koniec
Moderátor: Moderátoři
nakoniec to veru dobre dopadlo, rozbity homoklb vymeneny za novy, LP koleso bolo posunute dozadu viac nez je zdrave/ale to uz aj pred touto koliziou/, tak som si vyrobil "stolicu" na tahanie a navijakom z Nivy ho dostal spat. Najlepsie bolo, ze na geometrii ukazalo zaklon 0.00, tak som sa trafil
Aj vsetko ostatne uz je nastavene ako ma byt, jazdi to lepsie ako predtym
A diky Tommelovi a Maysnerovej spedicnej sluzbe som mal expresne dorucene nove narazniky
Akurat, ze kto to ma v tejto zime menit, zatial to vyriesil cerveny sprej
A diky Tommelovi a Maysnerovej spedicnej sluzbe som mal expresne dorucene nove narazniky
Akurat, ze kto to ma v tejto zime menit, zatial to vyriesil cerveny sprej
21043, 21063, 2121, 21214, 2123....
Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4, Range Rover 4.4i, Audi Q7, 4.2FSI
Re: Majova Sámoška
http://majo04.rajce.idnes.cz/VAZ_21083_Lada_Samara/(poslednych 6 fotiek)
Novinky pre tych, co este nevedia... Samara dostala novy motor 1.6 postaveny z 1.5ky od Tommela a kluky z Priory, na to samozrejme priame vstrekovanie a chip... Okrem toho packy pod volant z Priory, MPI nadrz, repas prevodovky, nove homoklby aj s celymi polosami, nove tlmice od MS a rychlu formu opravy prasknuteho blatnika. Aj sekvencny vstrek plynu, len som ho este nenahodil, ved je to v zabehu. A osud Samary je specateny............
Novinky pre tych, co este nevedia... Samara dostala novy motor 1.6 postaveny z 1.5ky od Tommela a kluky z Priory, na to samozrejme priame vstrekovanie a chip... Okrem toho packy pod volant z Priory, MPI nadrz, repas prevodovky, nove homoklby aj s celymi polosami, nove tlmice od MS a rychlu formu opravy prasknuteho blatnika. Aj sekvencny vstrek plynu, len som ho este nenahodil, ved je to v zabehu. A osud Samary je specateny............
Re: Majova Sámoška
Viem, ze nejaka Samara tu nikoho nezaujima, ale ak by niekto nieco chcel, kukajte fotky a piste sz o co mate zaujem, ako som pisal hore, napriek tomu, ze dostala servis, jej osud je specateny a v najblizsich dnoch ide bye bye.....
21043, 21063, 2121, 21214, 2123....