Kopr píše:lionol, Já celkem dost odbočím
Tome jak ti chutnala svačina v zácpě na semaforech v Odrách ???
No, co jsem měl jinýho dělat? odry se vrátily do 19. století
kde jsi byl? jsem tě neviděl
Little Red Riding Hood píše:lionol, ten tvuj lakoš, bude asi pekná kapacita... slovník má taky peknej...
jinak co se tyče ladakrámu v olomouci, tak u doseděla se furt dá, ikdyž už to není to co to byvalo když to bylo solo lada a škoda, ale furt tam seženeš a to minimálně na objednávku, potom se dá občas něco pořidit ve škoda krámě u domu, máj tam pár věciček...
přinejhorším kdyby jsi něco potřeboval, tak dej vědět dovezu ti to klidně z brna...
PS: ty jo ten tvuj lakoš to mě dostalo, jako je fakt že ja se taky nerad dělám s drbkama, ale tohle mě dostalo, nedělal dřív zedníka??..
Ahoj: lakýrníci jsou obecně dost nevychovaný, tohle proběhlo v jedné lakovně 10 km od Olomouce, na SZ jsem schopen dát referenci
)
Obchod ve Chválkovicích znám léta letoucí, Tomáš Doseděl je můj spolužák z automobilní průmky ... jenže on má jenom nové věci, a já potřebuji na ty mé uloženky především 30 let staré zaprášené originály ze skladu - a ty Tom nemá a nikdy neměl.
Babu u Dómu už jsem o veškeré staré zásoby obral, totéž Paličkovou v Brně na Táborské.
Abych byl tedy přesný, nehledám prodejnu ND LADA, hledám historické prodejny ND LADA, kde se dá najít ještě originálně zabalený štít přístrojové desky se stříbrným rámečkem z r. 1974
[ Komentář přidal: Laďuša: po říjen 19, 2009 15:44 ]
Příště, prosim, nepiš 2 příspěvky krátce po sobě