My Lada Movie Star

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
rosta

Příspěvek od rosta »

dnes v 15:30-movie star
George DeLorean

Příspěvek od George DeLorean »

Zdarec lidi, tak zima na krku, mno a nic :( Jsou pripraveny dvere a kapoty na lak.
Rozbrousena kastle, blatniky a zadni celo.
Jen doufam ze to soupne na zimu ven.
To si pak pujdu hodit......
TOYOTA EL54 Paseo
TOYOTA AE86 LEVIN
LADA 2101 1977 Movie star (2008-2011)
LADA 21011 1974 DMC (1995-2011)
LADA 21073i 1996 (2007-2009)
Hurikán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hurikán »

No tak to je fakt drsný! :evil:

Že bych to přivolal, když
jsem v út červenec 28, 2009 22:16 píše: Doufám, že nedopadneš jako kdysi já, když sem si v dávných časech nechával vyvařovat a následně lakovat 02ku:

To bylo taky "Příští týden na to jdu. Během pár dní to budeš mít hotové."
Další týden: "No já musel dodělat ještě tady toho Opela a ještě jsem slíbil kamarádovi jednu drobnost na Rencku. Ale pozítří už opravdu začnu."
Za další týden: "Právě mě dělají střechu, takže teď se nemůžu práci plně věnovat, ale hned po víkendu na to na 1000% jdu."
Za x dalších dnů: "Vidíš, už jsem začal. Jsou dole blatníky. Jenže mě do toho přišla tady rychlovka pro známého, takže budu pokračovat hned zítra."
Za dalších pár dnů ........

Snad to tedy nebude Tvůj případ, protože tohle bych fakt nikomu nepřál.

:scratch: :? :(
Моя фотогалерея здесь.

Я слежу за тобой. Всегда!
Obrázek
George DeLorean

Příspěvek od George DeLorean »

Hurikán píše:No tak to je fakt drsný!
:( :( :( :axe: ....ho pretrhnu :cry:
TOYOTA EL54 Paseo
TOYOTA AE86 LEVIN
LADA 2101 1977 Movie star (2008-2011)
LADA 21011 1974 DMC (1995-2011)
LADA 21073i 1996 (2007-2009)
Jelen

Příspěvek od Jelen »

To už tady taky bylo... Jeden maník z moskvičklubu si dal auto nalakovat do Polska, auto bylo připravené, obroušené na kov.. Po x týdnech se mu auto vrátilo nejen nenalakované, ale plné vody a celé zrezlé. Snad dopadneš líp.
Jozef Matuška

Příspěvek od Jozef Matuška »

To ak som to dobre pochopil tak od apríla či mája nie sú schopní pripraviť auto pod lak a nastriekať ho?
rosta

Příspěvek od rosta »

áno presně tak :evil: :cry: :evil: :cry:
když jsem byl malý vozili mě ladou a od té doby....
Cory

Příspěvek od Cory »

boha jeho, od maja by to auto uz malo mat prvu hrdzu na novom laku a ne furt nič :evil:
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
Jozef Matuška

Příspěvek od Jozef Matuška »

To uz by som ich asi dakde nakopal, sak ti to tam dovtedy ozaj zhnije.
peet2101

Příspěvek od peet2101 »

:shock: Já bych to asi psychicky nevydržel a to auto zavezl jinam, tohle je fakt hrůza :roll:
Low and Slow
Teoretik
BA3 2101 *1978
BA3 21011 *1977
East side custom shop za zahradou

Příspěvek od Nulašestka »

Mě se líbí, jak jsou všichni chytrý. Já mám auto rozdělaný taky tři roky a ne svojí vinou. A to je jenom v základovce nebo foréze, která už dávno zrezla, takže aby se to nechalo celý opískovat. Ten, co to má dělat teď, měl začít před měsícem... Opět nic. Jedinej spolehlivej je zatím lakýrník, kterej se neustále ptá, kdy že už to teda bude. A co mu mám říct? Že to zase brzdí nějakej debil? Jelen mě neustále nabízí alternativu, která je ale 150km daleko a u který nemůžu průběžně kontrolovat, jak to vypadá...teď je auto ve vlhký garáži, kde mi blatníky, co jsem měl na zemi, začali po 2 měsících reznout. Vyndat se to stejně nedá, přede dveřma je 3/4 metru sněhu. No a co můžu dělat, tak leda hovno. :roll:
Tohle je úplně to samý. Za klávesnicí je každej hrozně chytrej. Jak to říkal Smoljak v Trháku: "Vidíte, ono se to lehce řekne, ale dělat to".
Čili s Georgem v tomto soucítím, není první ani poslední, ale taková je realita a bude moci mluvit o štěstí, když to vůbec někdy bude.
peet2101

Příspěvek od peet2101 »

Jestli to byla narážka na mě, tak řeknu že já jsem zákazník a v dnešní ekonomice si diktuje zákazník a jestli mi tam auto rezne tak ho vezmu a jedu jinam kde chtějí moje peníze. Nikdy sem nic podobnýho s auten neabsolvoval takže možná melu kraviny a poptávka je taková že si diktuje obchodník.
Low and Slow
Teoretik
BA3 2101 *1978
BA3 21011 *1977
East side custom shop za zahradou

Příspěvek od Yellow01 »

Nulašestka píše:Mě se líbí, jak jsou všichni chytrý. Já mám auto rozdělaný taky tři roky a ne svojí vinou. A to je jenom v základovce nebo foréze, která už dávno zrezla, takže aby se to nechalo celý opískovat. Ten, co to má dělat teď, měl začít před měsícem... Opět nic. Jedinej spolehlivej je zatím lakýrník, kterej se neustále ptá, kdy že už to teda bude. A co mu mám říct? Že to zase brzdí nějakej debil? Jelen mě neustále nabízí alternativu, která je ale 150km daleko a u který nemůžu průběžně kontrolovat, jak to vypadá...teď je auto ve vlhký garáži, kde mi blatníky, co jsem měl na zemi, začali po 2 měsících reznout. Vyndat se to stejně nedá, přede dveřma je 3/4 metru sněhu. No a co můžu dělat, tak leda hovno
No vidíš, já už bych ti to dávno udělal. Akorát že to je ke mě 250 km :D
lionol

Příspěvek od lionol »

Největší pakárna je v tom, že lakoši jsou křečkové hladoví, a jak není lak za 150 000, tak se na to můžou víte co. Vloni jsem vezl auto do laku (SEAT ALhambra) - ten lakýra je můj známej, respektive u něj lakuju už asi 15 let, vždycky samý velký a drahý auta (všechno podnikový), jenom na té Alhambře udělal za posledních 5 let tržbu cca 200 tkč (jednou celolak po kroupách, pak různě prošláplou střechu po vandalech, nabořenej zadek z parkoviště ... prostě furt něco, jak taky jinak, když auto jezdí 75% kilometrického proběhu po městě) - no, a protože je to asi 10 km od Olomouce, potřeboval jsem se nějak dostat zpátky domů. Takže to tam se mnou vezla manželka, ona SEATem a já za ní žigulíkem. Dojedeme tam, tenhle borec, kterej mě za posledních 10 let zkasíroval řádově o statisíce, vylezl ven, vyvalil oči, vyflusnul žvýkačku a prej: "... to myslíme ku.va šéfe vážně? Na to se můžu vysrat, na tom nedělám" Když jsem ho uklidnil, že se bude lakovat SEAT, tak řekl jenom "... no proto!" Tak jsem se ho potom ptal, proč mu žigul vadí. Odpověď mě ani nepřekvapila.

" ... protože tu Alhambru necháte udělat, zaplatíte 35 táců ani nemrknete (šlo o nárazník), protože na tom máte havarijko ... ale na té ruské kurvě (citace) určitě pojistku nemáte, a když si řeknu pět tauznů, tak se budete kroutit. Já tyhle zmrdy (opět citace), jako jsou stodvacky, žigle a podobný pelechy vůbec neberu do verkštatu. Proč toho hajzla nevyhodíte, dyť v tom vypadáte jako houmlesák ..."

Všechno jsou to citace. Takže proto. Tahle práce jim nevoní, a hlavně majitel Lady pro ně smrdí korunou. Lakovat Bavoráka 7 za 250 tkč je jiná soda. Malý čočky je nezajímaj.
Tom

VAZ 2103, 1975
VAZ 2103, 1977
VAZ 2103, 1978
VAZ 2106, 1978
mayo456

Příspěvek od mayo456 »

pane boze ved je jedno ci lakujem ziguli alebo lakujem Octavku proste kseft je kseft a nechapem ako niekto môze zobrat auto na lakovanie a neurobit to polroka. ved predsa ide o zisk a dobre meno toho ktoreho lakyrnika. Ak ho kseft nezaujima kôli tomu ze na tom nezarobi tolko kolko by chcel tak nech to vysvetli a nech auto neberie. Neberiem takyto spôsob, ze idem nalakovat auto, zaplatia mi a ja to nenalakujem pol roka v kuse. Ak by so mnou niekto cvicil spôsobom ze by odo mna zobral auto a nenalakoval ho len preto ze je to ziguli tak by som ho poprehanal ze by na to nezabudol. Na to existuju paragrafy, obchodna inspekcia a co ja viem co este. Urcite by som si nenechal skakat po hlave. Argumenty ze to proste tak chodi a ze sa s tym mam zmierit u mna neobstoja!
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Odpovědět

Zpět na „Diskuse k modelové řadě“