Tak si ma konečne našla.........alebo ja ju? :)
Moderátor: Moderátoři
po dlhsej dobe prinasam aktualne fotky mojej Lady takze môzete komentovat hodnotit.
Naposledy upravil(a) mayo456 dne sob led 29, 2011 22:30, celkem upraveno 1 x.
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
patriť,
Vyzerá skutočně velmi solidně. Sice bude chtít odstranit těch pár kosmetických vad, ale pak to bude špica. Základ je velmi dobrý. Velmi se líbí stylové potahy (počkej až to uvidí Kopr ) Hodně podobné jsem měl i v Jahodě.
No a tahle fotka ( http://mayo456.rajce.idnes.cz/matusove_ ... CF1239.jpg ) mě dostala. Na první pohled vypadá skoro jako někde z Kuby. Hlavně to zapálené havano.
No a tahle fotka ( http://mayo456.rajce.idnes.cz/matusove_ ... CF1239.jpg ) mě dostala. Na první pohled vypadá skoro jako někde z Kuby. Hlavně to zapálené havano.
Hurikán: dakujem sefe som si vedomy tych kozmetickych vad ale to auto ma 29 rokov a 27 rokov to mala zena ktora to auto buchla pri parkovani hadam z kazdej strany ale na druhu stranu lak az na prave dva blatniky je pôvodny tovarensky a ja vzdy hovorievam ze kazda selma musi mat jazvy. Selma ktora nema jazvy nic neprezila tie blatniky a pod. budem urcite casom riesit ale najprv na to musia byt peniaze a tych ako student mam malo. a tie potahy nikomu nedam cize vsetci môzu zavidiet a Kopr by ich aj tak nepouzil lebo pokial viem on VAZ 2101 nema
ked sa spomenie moje meno väcsine ludi co ma pozna sa vybavi hudba skupiny Elan a s tym spojena osoba Joza Raza, kofola, Lada a cigary. ta fotka ma mala charakterizovat (kofola je polozena niekde v kufri).
ked sa spomenie moje meno väcsine ludi co ma pozna sa vybavi hudba skupiny Elan a s tym spojena osoba Joza Raza, kofola, Lada a cigary. ta fotka ma mala charakterizovat (kofola je polozena niekde v kufri).
patriť,
patriť,
-
- Kontaktovat uživatele:
ja to najradsej robim rucne. Rad citim v rukach krivky svojho auta, hladke aj drsne miesta
mam este taku otazku. casom budem striekat dutiny a chcem sa opytat ze ake mnozstvo toho treba na vystriekanie dutin?
mam este taku otazku. casom budem striekat dutiny a chcem sa opytat ze ake mnozstvo toho treba na vystriekanie dutin?
Naposledy upravil(a) mayo456 dne čtv zář 24, 2009 15:59, celkem upraveno 1 x.
patriť,
patriť,