Já mluvil za sebe.Překvapuje mě,a to příjemně,jak je tato debata zatím vedena kultivovaně,věc to v posledních měsících na foru málo vídanáJelen píše:radek mb, my se nedohadujem, jen diskutujem není za tím nic zlého...
Vegetarián vs. masožrout
Moderátor: Moderátoři
- radek mb
- Kontaktovat uživatele:
EAST RUNNER БРИГАДА.
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
ŠKODA Octavia II 1,9 TDi
Bratrstvo Vana Tallinn
/ KAWASAKI KLE 500 ČZ 175/477 ČZ 250/485 ČZ 175/487
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Pozn. moderátora: taky se divím ... už pátá stránka a žádné bodnutí kordem . L.
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
- Křečík Barbuška
chudak plavec, musi se citit opustene. to tu mezi vsema tema lidma neni nikdo jako plavec? nebo se za to jen ti ostatni stydej?
BA3 21061 1700k (pojizdnej plynovej zapalovac) - 15.3.2008 - uz zkoncil
BlackJack used stye
БлацкЯцк
BMW E36 320i ARKTISSILBER METALLIC - 27.1.2011 - ..........
Chatka 12 forever
Buková drift challenge team
BlackJack used stye
БлацкЯцк
BMW E36 320i ARKTISSILBER METALLIC - 27.1.2011 - ..........
Chatka 12 forever
Buková drift challenge team
Hlasování je anonymní, tam můžeš kliknout na cokoliv, takže stud to určitě nebude.
Tohle je zas hodně slabej argument pro mě, tím se také podílíš na vraždě zvířátek, i když je nejíš. Je to stejné tvrzení jako: já sice zapálil tu skládku pneumatik v lese, ale naházel je tam někdo jinej.plavec píše:V podstatě ikdybych tu kůži využíval, tak to maso sežere někdo jinej.
nezkoušel jsem to hodit do googlu, ale mohlo by to bejt zajímavý, jen mě to tak napadlo.gogo píše:ked si da niekto do googla vegetarianstvo a vyhodi mu tuto debatu.... ...
Zřejmě stejnou měrou, jako mě udivujou některé zde napsané "hloupé poznámky"Udivuje mě Plavcovo vytrání a neústupnost v této diskuzi
To je pravda.a na něco stejně umřít musim.
To nevím, takle jsem nikdy nepřemýšlel, protože takováto situace nebyla.Ale pokud bych o těchto věcech uvažoval několik let (což se dělo i tak), zřejmě bych došel stejně k závěru že vegetariánství je správná cesta.Akorát že bych k tomu došel zřejmě jinak.Těžko říct.Ano, to je pravda, ale ten směr života je něčím ovlivněn. Tvůj byl ovlivněn školní jídelnou. Myslím si, že kdyby nenastal tento zlomový okamžik až násilného nucení masa, tak by jsi jedl maso do teď.
Jojo, diskuse nikomu neublížila, alespoň tahle tady ne. Nemá smysl brát někoho odlišnýho názoru jako svýho protivníka a kopat jej do zadečku.radek mb, my se nedohadujem, jen diskutujem není za tím nic zlého...
A víš že mě to taky dost překvapuje? Čekal jsem, že hned na první stránce bude tato diskuse smazána, nebo budu obdarován hanlivými přezdívkami a podobně.Překvapuje mě,a to příjemně,jak je tato debata zatím vedena kultivovaně,věc to v posledních měsících na foru málo vídaná
Četl jsem i ta "ostřejší" témata, kde byla používána slova: Cucáku si nevyskakuj...
Mno ono je hustý už to, že jsem si koupil ladu a že jezdí na plyn, už to někteří nemohou překousnout.ale fakt huste, jediny jeden vegetarian medzi tolkymi masozrutmi
Nebudu tahat nikoho za fusekli, opuštěně trochu ano, ale naštěstí jen tady, v reálu je to něco jinýho.Ostatně na srazech a na zdejším foru se kecá hlavně o Ladách, tak to tolik nevadí. Tak asi se někdo taky stydí, to nevím, neznám tu osobně nikoho podobných či stejných názorů na tuto věc, to je fakt.chudak plavec, musi se citit opustene. to tu mezi vsema tema lidma neni nikdo jako plavec? nebo se za to jen ti ostatni stydej?
. Když nad tím tak přemýšlím, tak musím souhlasit. Myslím, ale že stejně nic není stoprocentně dokonalé.A snažím se oblíkat a používat prostředky takové, které maj certifikaci vegan, anebo věci od rákosníků (za ty peníze se u nich moc čekat třeba pravý kožený boty nedaj, ikdyž jeden nikdy neví) .Tohle je zas hodně slabej argument pro mě, tím se také podílíš na vraždě zvířátek, i když je nejíš. Je to stejné tvrzení jako: já sice zapálil tu skládku pneumatik v lese, ale naházel je tam někdo jinej
Ještě k tomu mléku: i to je vražda, ovšem nepřímá.Všichni dobře víme, že mléko se tvoří u savců jen v době, kdy maj mláďata- do určité doby, pak už ne.A aby bylo mléko pořád, někdo vymyslel "zvířecí fabriku na jeho výrobu" , takže se kráva připustí a tele se nepřirozeně potom odstaví.A zabije se.A hurá do dalšího kola. , proto tedy myslím, že ideální varianta je veganství.
Ty brďo, tak dlouhej příspěvek, schroustne mi to vůbec?
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
pane Arafat, mýlíte se.Jde o to, že by byly tyto síly zde vynaloženy naprosto zbytečně, neb nemám šanci proti tak velké přesile.Takže síly by byly, odvaha a hlavně zájem bojovat určitě ne. Takové lovy beze zbraníKoko Loko píše:zatímco osamělý vegetarián nemá sil na významější odpor .
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
- Křečík Barbuška
Jelen, neblbni, jsme v poklábosme a navíc Plavcovi příspěvky mají hlavu a patu, rozumný styl a zajímavý obsah. Narozdíl od tebou zmiňovaného uživatele.
Plavec, neoslovuj mě prosím Arafat, byl to pěknej vejlupek, mám to tam napsáno jen proto, že mne tak kdosi označil v Trnavě, neb jsem na palici skoro celý den nosil jakýsi hadr, aby se mi nevyvařil ořech v hlavě .
Plavec, neoslovuj mě prosím Arafat, byl to pěknej vejlupek, mám to tam napsáno jen proto, že mne tak kdosi označil v Trnavě, neb jsem na palici skoro celý den nosil jakýsi hadr, aby se mi nevyvařil ořech v hlavě .
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Oni jsou tu mezi námi i kanibalové? To jsou teda poměryzelvotron píše:To jo, bych se bál, že mě tu sežereteMajo píše:lol
ale fakt huste, jediny jeden vegetarian medzi tolkymi masozrutmi
V tom případě se omlouvám pane Pípák,a jak mohu tento hřích napravit?Nebo se snad budu smažit v pekle v kotli s přepáleným tukem z olomouckých tvarůžků?Plavec, neoslovuj mě prosím Arafat,
Vynasnažím se, abych se polepšil.chtěl jsem zkrátka říct vše najednou, ale jak to bylo přespříliš informací, tak jsem si na něco vzpoměl až po odeslání příspěvku.Příště použiji tlačítko UPRAVIT.Jen podotknu, abys upravoval příspěvky, tohle téma je totiž plné tvých příspěvků jdoucích po sobě
dařbuján a pandrhola-morybundusplavec píše:anebo kořínky.V létě lesní plody.Jelen píše:ale jsou lidé, kteří se seberou a beze všeho jdou na týden do lesa a prostě jdou někam do neznáma a celý týden se živí jen tím, co si ulovNeřekl bych.Třeba ing.Richard Barták.Kolik mu je a co jí a jak vypadá?Někteří ho možná znají z biodožínek.Prý tam jezdívá.taky je po něm pojmenována soutěž "Bartákův hrnec"Jelen píše:můj názor je ten, že kdo nejí maso, nebude ve stáří úplně zdravýMě holt porce zvířete nechutná.Beru to takle. Promiň, ale na férovku Ti řeknu že se mi Tento Tvůj argument zdá být jaksi slabší, oproti tomu že Ti řeknu, že je to vražda.Jelen píše:Prase nikomu neškodí (když neni přemnoženo v lese), ale proč ho nesníst, když dá tolik dobrých věcíJojo teď jsi uhodil hřebíček na hlavičku, s tímto souhlasím.Jelen píše:Je to pouze to etické hledisko, které má nastavený každý jindevegetarián který ny jedl ryby není vegetarán ale konvenční strávník, nebo masožrout.Takže NE.Ryba je taky zvíře, takže je to i ipochopitelný.Jelen píše:Co ryby, ty jíš?Meměl jsem tu čest s člověkem, z řad dlouholetých vegetariánů ba ani veganů, který by měl se štítnou žlázou problémy.Jelen píše:hodně jódu, který je potřeba například pro štítnou žlázu.Jako v tý pohádce, jak rostly jitrnice na stromě. To byla taaa..noo..s tím smrťákem, jak ona se menuje safra?Jelen píše:Až začnou růst na stromech salámy a buřty, tak třeba přejdu na druhou stranu, ale takhle je to pro mě jasná volba
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim všechny z Jáchymova a musim vam říct, že tu jim skoro jako vegetarián. Měl jsem špenát se sýrem, sic obalenej v kuřecím mase. Za další jsem měl smažák, bylo v ňom jenom málo šunky. A taky krásnej opečenej cibulovej a paprikovej špíz. Kvůli aromatu to bylo mezi tim vyložený masem....
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás