Pruziny z 1203???Neni to krok zpet?čmelák píše:na predok pasuju este pruziny z 1203 su tvrdel a dlhe
Podvozok
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Chlapci - co vlastně víte o pružinách z 1203-ky, že je hned zatracujete? L.Little Red Riding Hood píše:taky mi to tak připadá... když už bych dělal novej podvozek a něco od toho čekal tak bych šáhl určo po něčem lepším...Ondra 07 píše:Pruziny z 1203???Neni to krok zpet?čmelák píše:na predok pasuju este pruziny z 1203 su tvrdel a dlhe
- Ondra 07
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem se jen ptal... Pouc nas neznabohyLuděk Musil píše:Chlapci - co vlastně víte o pružinách z 1203-ky, že je hned zatracujete? L.Little Red Riding Hood píše:taky mi to tak připadá... když už bych dělal novej podvozek a něco od toho čekal tak bych šáhl určo po něčem lepším...Ondra 07 píše: Pruziny z 1203???Neni to krok zpet?
No nic,vidím že máš skvělý smysl pro humor. Mě auto slouží a holt nemám prostory na nějaké upravování. Moje priorita totiž byla, aby auto dělalo pro mě a ne ja na něj a úpravy holt něco stojí. Pro mě je to hromada plechu před barákem ale je s ním sranda, jakou nezažiju snad už s žádným autem a proto ho ještě mám. No a když mám chuť tak mám přístup k náhradnímu vozidlu, ktere splňuje parametry, kterým se úpravy na těchto stránkách snaží přiblížit-a votom to je. Ovšem, některé Lady na těchto stránkách se mi líbí a proto tu jsem.
Mitsubishi Colt 1,5GLX