Jarní sraz 2009

Jarní sraz v Mnichově Hradišti 29.-31.5. 2009

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Raduz

Příspěvek od Raduz »

Jak to vypadá s nějakou pozvánkou na sraz, stále nemám co dát na své stránky!
®; Člen LKCS
Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

zelvotron píše:
Laďuša píše: Jinak jak vidim ostrý es tak si uvědomuju
Nebylo ostrý s novýma pravidlama zrušený (místo něj ss)? I když sem zase slyšel, že se nový pravidla budou rušit... :D
Bylo omezený, ale úplně zrušený ne.
Marcel píše: že si každej bude hlídat toho za sebou a snažil se sním srovnat. Když ten zamnou zastaví tak přece nepoletím dál, když zpomalí tak mu neujedu ale opravdu se mu podřídím
Takže je to vlastně moje vina :P
Tuten systém by byl dobrej. Jenže po padnutí závor za mým kufrem jsem značným zpomalením a světelnou houkačkou dával znamení, že se cosi děje, leč marně. A teď si vyber :P :lol:
Nicméně Tvuj návrh, Marceli, uznávam jako dobrej a přijímam.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]

Chatka 12 forever :toothy10: ►Stodolní II◄ :) Estonian-czech crazy night :partyman: Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno ;) Tři sestry <|||> Ladagang 8) °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

:!: keréklampás :!:
Petr HC

Příspěvek od Petr HC »

zelvotron píše: Jinak mě se to bloudění při spanilce líbilo...
Není problém si to zařídit - zahodíš itinerář, necháš si kolonu minutku odjet ...
Ještě k těm závorám - před Turnovem by tak nevadily- na turnovské náměstí není problém dojet a tam se znovu přiřadit. A u toho přejezdu za Radvanovicemi si zjistím ,jak tam vlaky jezdí.
Vašátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vašátor »

Petře, teorie je jedna věc, praxe však druhá. Kdyby mě loni někdo na vysílačce poslouchal a informaci o ztrátě části kolony ihned přeposlal dopředu, nemusel bych do ní toliko řvát. Jenže co máš dělat, když víš, že vedoucí kolony tě přes vzdálenost neslyší (PMR) a lidi před tebou na přeposlání informace prdí ... to je pak akorát pro zlost.

Navíc bych opět připomenul, aby vedoucí kolony dbal na rychlost. Jakmile se kolona natáhne, ti vzadu jedou mnohem rychleji, než ti vpředu. Loni jsme tak přes některé vesnice projížděli občas i víc jak 80km/h.

Telefoní číslo na vedoucího kolony bych do itineráře uvedl určitě. Plán trasy je jedna věc, ovšem když nastane na trase nějaká zdržovačka (jako loni třeba závory), není potom problém zavolat a přední kus kolony zdržet - zpomalit. Protože představme si, že se jedna část zdrží a pak bude chtít mermomocí dohnat část první. Trasa je známa, takže nic nebrání tomu, šlápnout žigulovi za krk a hurá za přední částí. Přičemž si dokážu představit, jak mladí, nevybouření řidiči, poletí přes vesnici mnohem rychleji, než je povolená rychlost, jen aby dohnali zbytek kolony. A všichni víme, co se pak může stát.

Prosím berte to jenom jako moji připomínku, názor jednoho z členů. Takto se na věc dívám já. 8)

Marceli, o tom hlídání si auto vpředu a vzadu, mám pocit se mluvilo na každém srazu, co jsem byl. Ovšem všichni víme, jak to dopadá... Je to jen o ukázněnosti členů ... že
Vašátor / TŘI SESTRY <III> LADA GANG / osa Brno - Plzeň / cituji "ladaklub je jen náhodně zformovaná banda hovad"
http://www.classic-oldtimer.cz _______ http://ladaauto.wz.cz _______ http://tatry.kvalitne.cz/
Petr HC

Příspěvek od Petr HC »

Nejsi sám,kdo potvrzuje, že PMR jsou nanic - rovněž tak postupné předávání zprávy. To někdy nezvládají ani začínající radioamatéři. Řada lidí se však dovybavuje CB stanicemi a mám ověřeno, že i se 4W není problém se v koloně dovolat na 5 - 8 km. Tlf čislo (čísla) budou v iti uvedena a doufám, že se ti nevybouření dostatečně vybouří na letišti.
dmatej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dmatej »

Dovoluji si ještě podotknout, že když spadnou závory, tak ti, co už přejezd přejeli, nebudou nikoho zdržovat ani nijak překážet, dokud se závory zase nezvednou ;-)

Takže fakt nebylo kam spěchat.

Jinak ano, pamatuju si, jak mi Vašátor hlásil, že jedou 80 vesnicí ... já čekal zpomalení a oni ještě přidaj :axe: Pak se div, že jsem se nasráááál :P

Teď budu mít navíc GPS, tak i kyby se to trhlo, neztratím se - ale to by bylo zase po spanilce a to by byla škoda, ne?
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
Patrac
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patrac »

Raduz píše:Jak to vypadá s nějakou pozvánkou na sraz, stále nemám co dát na své stránky!
Pozvánku sliboval Acibuk. kde je mu ale konec a pozvánce.. netuším
:?
Lada Niva M:1/8,5
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006
Acibuk

Příspěvek od Acibuk »

acibuk je za bukem, neděli pošle návhy, nevykašlal se na to
zde
Kua vsecko hraje pro ty podnikatelse zazobane prasata ....

Tak a už zbývá jen ten Jelen a můžeme vytáhnout oponu.
Dostal ste Bludišťáka!
Klikněte zde pro zobrazení.
ger007
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ger007 »

mozno qestion absolutne z cesty ale skusit to mozem kolko korun ceskych si treba nachystat na ubytko na cely vikend v tom campe pre dva soby ?
Be better, not second best
if not better, be different
LADA !

1x2104X 16V, 1x 21044, 2 x 1111, 1xB210, 1xJawa550, 1x Toyota Avensis T25

Obrázek
детские игрушки
Marcel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marcel »

Kemp je v jednaní, dnes odpoledne mně budou volat a budu vědět o malinko více. Tak strpení, do 14 dnu snad budu vědět vše co je potřeba :wink:
Marcel 2107
LADA 2107 - Laděnka
Největší abstinent z LKCS :)
http://marcel2107.rajce.idnes.cz/Ladka/#album
Silnice, mé přechodné bydliště
Petr HC

Příspěvek od Petr HC »

Na http://www.camp-prihrazy.cz/cyklomapa.html si kdo chce může projet plánovanou spanilku prstem po mapě ve směru Letište Hoškovice (konec hnědé čary u B.) – Březina – Doubrava – Ploukonice – Mokrý – Všeň – Podhájí - Mašov – Turnov – Hruštice - Bělá - Chutnovka – Podloktuší – (evtl. Kozákov a zpět) – Lestkov – Volavec – Svatoňovice – (spojka nezakreslena) – Roudný – Radvánovice – Zavadilka – Doubravice – Hrubá Skála – Smrčí – Vyskeř – Olešnice – (jediný úsek ,který nemám projetý na kole) – Žďár (evtl. Přes Všeň) – Příhrazy . --- celkem cca 43km. Toto může sloužit jako další pomůcka k itineráři .
Je zde též vidět pěší tůrka o které byla řeč - po červené Příhrazy - Příhrazské skály – hospoda Krásná Vyhlídka ( obdélníček s vlaječkou ) Drábské světničky – dále po žluté – Olšina – okraj Březiny – Letiště Hoškovice – cca 8 km krásnou krajinou.
Nemo

Příspěvek od Nemo »

To bude nádhera, za ten Kozákov se přimlouvám, fakt stojí za to.
Leda by nepřálo počasí, ale snad bude..
Lada ? - tím jezdit, není normální !
>2121- ? hniloba s velkou budoucností! Již vyvařená a bojeschopná.
Nulašestka

Příspěvek od Nulašestka »

Nemo píše: za ten Kozákov se přimlouvám
Tak to už jsme tři, třeba přesvědčíme vedení. 8)
Jakub Metelka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jakub Metelka »

Budou se moc zase rezervovat chatky ?
2x VAZ-2101 (1972), 2x VAZ-2101 (1973), VAZ-2101 (1977), VAZ-2102 (1977), 2x VAZ-2106 (1978), VAZ-21053 (1989), VAZ-2107 (1986), VAZ-2121 (2002) Moskvič-408-1 (1972), Škoda-120L (1983), Škoda-105S (1984), Škoda Favorit 136L (1989), Škoda-Felicie (1995,1996), Škoda Felicie kombi (1997), Mercedes -200E (1987), Avia A31 (1987), Škoda 706 RTHP (1973)
Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]

Chatka 12 forever :toothy10: ►Stodolní II◄ :) Estonian-czech crazy night :partyman: Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno ;) Tři sestry <|||> Ladagang 8) °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

:!: keréklampás :!:
Zamčeno

Zpět na „Mnichovo Hradiště 2“