BA3 2106 (1.7i) - on the roads
Moderátor: Moderátoři
... tak dik ...
Vidím, že čo človek to iný názor a tak to má byť . Preto sa s tým pokúsim popasovať sám a vybrať niečo pekného . Každopádne vďaka za názory.
slama
slama
Kedysi dávno, bol raz jeden kartón vodky, nepochopený tesár a kváder železa.Viete čo vzniklo? Ano ... LADA
FLICK FLICKING FLICKERS
žiguli SUxXx
FLICK FLICKING FLICKERS
žiguli SUxXx
Tak tak musis sa rozhodnut sam ,len byt tebou ,tu ciernu kapotu si este premyslim ,to je uz daavnou out ,v jednoduchosti je krasa
ex.VAZ 2102 1974 ex hniloba VS. laminat
ex.VAZ 2101 1973 ... od 27.2.2008 minulost : /
ex.VAZ 2105 1984 ... tuned up 2107 gr. A
BMW E46 318i Touring
BMW E30 318IS 1990 Kinder M3 =)
BMW E30 325i Funwagen/Rallycar under construction
Lada Niva Urban 2017
ex.VAZ 2101 1973 ... od 27.2.2008 minulost : /
ex.VAZ 2105 1984 ... tuned up 2107 gr. A
BMW E46 318i Touring
BMW E30 318IS 1990 Kinder M3 =)
BMW E30 325i Funwagen/Rallycar under construction
Lada Niva Urban 2017
cory: raz som to videl na jednom starom veterane tusim ze MGB alebo nejak tak sa to auto volalo a vizeralo to velmi pekne.Spociatku som sa tiez takej kombinacie bal ale ked som uvidle to auto hned som vedel ze to nevizera zle
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
patriť,
... nárazník ...
Zdravíčko,
tak nejak som spackal tie nárazníky, no nejak nie som z toho nadšený. Pôvodné som nenechal z dôvodu, že boli kvalitne poobíjané, zliezal chrom a o ich krivosti ani nehovorím. Šak uvidíme ako to bude vypadať aj s naloženým ostatkom. Čo vy na to, sekne to k tomu?
slama
tak nejak som spackal tie nárazníky, no nejak nie som z toho nadšený. Pôvodné som nenechal z dôvodu, že boli kvalitne poobíjané, zliezal chrom a o ich krivosti ani nehovorím. Šak uvidíme ako to bude vypadať aj s naloženým ostatkom. Čo vy na to, sekne to k tomu?
slama
Kedysi dávno, bol raz jeden kartón vodky, nepochopený tesár a kváder železa.Viete čo vzniklo? Ano ... LADA
FLICK FLICKING FLICKERS
žiguli SUxXx
FLICK FLICKING FLICKERS
žiguli SUxXx
-
- Kontaktovat uživatele:
- ger007
- Kontaktovat uživatele:
ne... k zige patri chrom
Be better, not second best
if not better, be different
LADA !
1x2104X 16V, 1x 21044, 2 x 1111, 1xB210, 1xJawa550, 1x Toyota Avensis T25
детские игрушки
if not better, be different
LADA !
1x2104X 16V, 1x 21044, 2 x 1111, 1xB210, 1xJawa550, 1x Toyota Avensis T25
детские игрушки
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
To je jako celý? Jestli jo, pak ne
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
To je naraznik z VAZ 2106 bez tych bocnych plastov a gumenych zvislych clenov?
podla man to v tejto podobe nevizera dobre.Chrom ukaze lepsie
podla man to v tejto podobe nevizera dobre.Chrom ukaze lepsie
Minule mi povedala jedna milá pani,
patriť,
patriť,
čo mate všetci s tym chromom? Chrom nezachrani tvar toho narazniku. Moc vycnieva vonku a je taky divny
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
Hm?
Zdar,
Áno, je to pôvodný 2106 nárazník bez tých gúm a trošku skrátenými koncami zrezanými tak aby to "kopírovalo" tvar karosérie. Vyčnievať by som povedal, že ani nevyčnieva, ale pravdupovediac tiež to na mňa pôsobí trošku blbo ( i keď s celkovou predstavou /mojou/ to súhlasí, pretože sa snažím o jednoduché tvary bez zbytočných prkotín /lišty napr./)
Čo sa týka chromu, tak na tom si moc nepotrpím, čiže chrom/nechrom je mi to jedno ...
Pôvodný nárazník sa mi tiež nepáči ... ach jo ... tam j*bnem asi radlicu z dozéru a bude ...
slama
Áno, je to pôvodný 2106 nárazník bez tých gúm a trošku skrátenými koncami zrezanými tak aby to "kopírovalo" tvar karosérie. Vyčnievať by som povedal, že ani nevyčnieva, ale pravdupovediac tiež to na mňa pôsobí trošku blbo ( i keď s celkovou predstavou /mojou/ to súhlasí, pretože sa snažím o jednoduché tvary bez zbytočných prkotín /lišty napr./)
Čo sa týka chromu, tak na tom si moc nepotrpím, čiže chrom/nechrom je mi to jedno ...
Pôvodný nárazník sa mi tiež nepáči ... ach jo ... tam j*bnem asi radlicu z dozéru a bude ...
slama
FLICK FLICKING FLICKERS
žiguli SUxXx
FLICK FLICKING FLICKERS
žiguli SUxXx
fotomontáž
Tak pre predstavu som ten nárazník nalepil pomocou softu do predošlej fotky (tie uhly budú zrejme trošku odlišné v reále, ale vari moc ne) a hodil do trošku menej kontrastných farieb. Celé narýchlo spáchané tak to tak aj vypadá ...
FLICK FLICKING FLICKERS
žiguli SUxXx
FLICK FLICKING FLICKERS
žiguli SUxXx