Vlaky
Moderátor: Moderátoři
- Michal Pokorný
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Normálka, né? My se taky zdravíme všelijak, v poledne chodíme na večeři a podobně. Prostě je to veselá kopaMichal Pokorný píše: .... Jel jsem s nima totiž ve 20.02 domů a zácvik vlezl do vagónu a říká : dobré ráno , kontrola jízdenek.....
Jinak u nás je hrad kousek za Švihovem, takovej vcelku velkej, je vyfocenej i na jednom železničním pohledu eště spolu s Ušatou, ale teď už je tam poněkud víc dřevin a taky lehce zchátral
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Michal Pokorný
Servírka je už v důchodu, do práce chodí jen aby se doma nenudilaTeepee píše:Michale, a ta sevírka? Nějak mi uniklo, jestli trapnost situace vyplývala z toho, že by se k Tobě taky nehodila, jak ten Jindřich?
Naposledy upravil(a) Michal Pokorný dne pon lis 03, 2008 13:52, celkem upraveno 1 x.
- Pavel V.
- Kontaktovat uživatele:
Tak sedím v Penhulínu, a řítím se směrem do Ovy....
Mám li to srovnat tak je prima ten voňavej luft co sem ženou a ty měkký sesle. Bufet je dobrej, ale už jsem naučenej vo ČD že si vozím svůj (nějakej ten lahváč se vždycky šikne, jenom ten džentleman vedle nějak blbě čumí) Nevýhody vidím dvě, nedají se pivní láhve házet z vokna, anejsou tu popelníky takže se vo dveře vždycky blbě votvírají, moc to cákne Pan konduktér je slušnej, ale řekl že sirky nemá a že se tu nekouří (I v bránickým motoráku se hulí tak proč ne v Penhulínu že?) Tak sem holt vypadl mezi vagóny, sice tam néni ten voňavej luft, ale ani hlásiče požáru který začali houkat když sem si zažehl to čerstvě ubalený retko....ty kecy! Taky to dumm dumm není co to bejvalo, nějak je to tíchý, ale sedím nad kolama a ty vržou jako fšude, to snad český vlaky ani neumí jezdit bez vrzání. Taky mají v bufáči pěknou slečnu, a když sem jí zval na ruma, a vona dělala fóry tak ten divnej týpek dal přes tlamu mě že prej nemám vobtěžovat, jo a pívo tu mají nechtně drahý zaltej lahváč... Tak se zatím mějte dobalil sem další retko a letím mezi vagóny......
Mám li to srovnat tak je prima ten voňavej luft co sem ženou a ty měkký sesle. Bufet je dobrej, ale už jsem naučenej vo ČD že si vozím svůj (nějakej ten lahváč se vždycky šikne, jenom ten džentleman vedle nějak blbě čumí) Nevýhody vidím dvě, nedají se pivní láhve házet z vokna, anejsou tu popelníky takže se vo dveře vždycky blbě votvírají, moc to cákne Pan konduktér je slušnej, ale řekl že sirky nemá a že se tu nekouří (I v bránickým motoráku se hulí tak proč ne v Penhulínu že?) Tak sem holt vypadl mezi vagóny, sice tam néni ten voňavej luft, ale ani hlásiče požáru který začali houkat když sem si zažehl to čerstvě ubalený retko....ty kecy! Taky to dumm dumm není co to bejvalo, nějak je to tíchý, ale sedím nad kolama a ty vržou jako fšude, to snad český vlaky ani neumí jezdit bez vrzání. Taky mají v bufáči pěknou slečnu, a když sem jí zval na ruma, a vona dělala fóry tak ten divnej týpek dal přes tlamu mě že prej nemám vobtěžovat, jo a pívo tu mají nechtně drahý zaltej lahváč... Tak se zatím mějte dobalil sem další retko a letím mezi vagóny......
VAZ 2102 zvaný Žíža
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Co se škádlívá, to se rádo míváKrál píše:Proč myslíš? Třeba jo ... jen to Michal nechce přiznat (že nějaké sympatie tam jsou)
No do háje, to je fejetonPavel V. píše:Tak sedím v Penhulínu, a řítím se směrem do Ovy....
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Xuxu, teď jsem si všimnul, že na razítku na slevě na vlak je vyraženo ČSD Plzeň Hlavní nádr. Osob. pokladna. Škoda, že tam nenechali Gottwaldovo
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Michal Pokorný
Moc pěkné kolejiště, já bych při své velikosti potřeboval HRADNÍ PŮDU
http://raduz.wgz.cz/iie
http://raduz.wgz.cz/iie
®; Člen LKCS
- Michal Pokorný
Taurus ..... hm , tak se podívejte jak to vypadá takto pěkně za sebou. http://www.trat087.info/news/news011.htm To první vůbec nedokážu pojmenovat o co jde, já osobně jsem nic hnusnějšího neviděl, takový prasoid na kolejích, to druhé poznávám bezpečně - lokomotiva a dokonce velice esteticky povedená.Hurikán píše:Neviděl bych to tak tragicky. Zrovna dnes byla v Událostech pozitivní zpráva o nasazení Taurusů a nákupu Elefantů. Ty by měly být, nevím proč , jen u Práglu, ale i tak to nezní špatně. Otázkou ale je, jaká bude skutečnost. Na plánech vypadá pěkně většina věcí.Michal Pokorný píše: ..... vlaky na Madagaskaru, to nemá chybu !!!!! myslím, že u nás se tomuto stavu již pomalu blížíme
Asi jsem skutečně velice konzervativní člověk, ale na něco takového si prostě nezvyknu.
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Je vidět, že jsi toho eště viděl málo... o hnusných lokomotivach se můžem bavit třeba o Class66, Blue Tiger a jiných. Taurus je eště vydařenej.Michal Pokorný píše:osobně jsem nic hnusnějšího neviděl, takový prasoid na kolejích,
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Michal Pokorný