Dneska jsem s otec udělal výměnu svojí 2106 za 21053 .Otec Lorda dojezdí protože jsem dneska udělal ohledání a usoudil jsem že nemá cenu mu dávat rekonstrukci.
Naposledy upravil(a) Jakub Metelka dne sob bře 28, 2009 20:45, celkem upraveno 3 x.
Našel si dobrého koníčka než se flákat po putykách, nejsem zase tak moc starý ale za nás to šlo: začátek nějaké kolo ,pionýr,stadion, pak mašina ,pak auto byl jsem doma a lítal jsem stokrát za den k oknu kdo to zase jede na pincku nebo na mašině dneska prd ani ventilek od duše se neválí po ulici jen za barákem pár výrostků s krabicovým vínem pod nohama naplivaný bazén a s čik pod nohama by se dal postavit barák Pro to i když ten náš dorost tady na foru je někdy na pecku mezi čidla si vždycky řeknu Jsou dobří a aspoň se věnují nečemu co má smysl (stejně to jednou shnije já vím pípáku šetřím ti klávesnici ) Tý jo já se snad ještě naučím psát dlouhé přízpěvky.......
TŘI SESTRY <III> LADA GANG
LADA 21061 (1.7-5q od Kinga) -1986
MERCEDES BENZ W124 220E -1993
SIMSON S51 -1990
FORD GRANADA ESTATE 2.0 4V-1984
Nulašestka píše:přitom na něm mnoho plechu nezbylo
Lord je na tom podobne.
Děkuji komplimenty vsem
Je to se mnou asi tak Ladenkama ja ziju sice tim obcas seru okoli ale cela rodina me v tom podporuje coz je dobre.Jak už rekl Drobek veterani se mi velice libi a rad poznávám lidi kteří mají stejnou zalibu nemam moc rad takove ty prehnane tuningy ja radsi origo stav
Karla von Dorfa teďka čeká naleštění musí se uklidit atd.Jak začne zima pujde spinka za Čukindem .Doufám že se podaří koupě 2103 na kterou se jedeme optat ve čtvrtek .
Moudrost nepřichází vždy s věkem. Někdy věk přichází sám.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.
Ale to si trochu šláhneš do kapsy....Tommel mi psal zhruba 2000sk...kup si sprej sundej lampy a stříkni spodky,jak to má třeba Rosťa pk to bude "tjuning" tky
Lada 2105-rv.1984,1.3-v GO Lada 2107,LPG,1,7i,5kvalt
Škoda Forman-1993
Člen LKCS
MÍSTO PORSCHE JEZDÍM LADOU , OBČAS V LÉTĚ SVEZU MLADOU !!
Takže dneska proběhla poslední umytí 21053.Auto budu zazimovávat přístí týden ve středu .Přidávám pár fotek .Prosil bych o ohodnocení http://fotoalba.cz/alba/Jamaican123/1662914
Pavel V: Jsou to plastové kryty a nají tu výhodu že když prší můžes mít v pohodě otevřené okno aniž by ti pršelo do klína .Ale uvažuju že to asi sundám.