Mičiho 2105 - možno smazat
Moderátor: Moderátoři
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
No co by ne..když tam nepudeš po dobrým, tak tam pudeš po zlým...chrrr jeb ho tam
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
njn. kdyz je nekdo blbej. jezdim hodne prasacky, hodne v otackach ale maximum kdy podrazuju na trojku je 120. a to uz je dost o hubu
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Lidi, ale to auto na trojku do 150km/h šlo, já řadil za 4 ve 150km/h (otáčkoměr tam nebyl,otázka je kolik proměřovalo) a nebyl problem...nechapu, že to nevydrželo,když jsem to zrovna potřeboval, no uznejte, přeci se nemůžu nechat degradovat nějakým SMaxem ale ok, však já nenadávám na auto, vím, že to byla moje blbost a nemuselo to být...navíc neudělal bych to s autem, který by bylo podle představ. Jenomže jsem měl tu čest vidět a sedět v 2106 ve stavu stejným jako je tady "Jahůdka" a od tý doby mě ta 2105 štvala, prostě to v žádným případě nebylo auto, který by se mi líbilo a sedělo a bylo to to správný auto, takže to se asi podepsalo, myslel jsem si, že se mi z toho podaří udělat leštěnka, jenže o jedno jsem přišel a druhý už nebylo to ono a celkově se to podělalo...Teď už chci auto podle představ,ale co to bude ještě nevím...každopádně to už nezničím
-
- Kontaktovat uživatele: